Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zegary INDIGLO

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zegary INDIGLO

Witam https://allegro.pl/item807689483_mom...vic_87_91.html zastanawiam sie nad kupnem takich zegarow. Mam pytanie czy ktos ma takie zegary jezeli tak to czy sam je podlaczal czy zlecil to komus. Pozdrawiam

Korzystaj z opcji szukaj na górnej belce..........

Tu masz opis-wszystko jest na forum https://www.civicforum.pl/showthread...hlight=indiglo
    ビートル ジョン

Comment

Widzialem ten temat. Ale pytam jak opinie wsrod innych.

Comment

zegary jak zegary kwestia gustu, montaz jest prosty za pomocą jednego śrubokręta można całą operacje przeprowadzić w 30 min. Osobiście polecam dodatkowo zamontować regulację natężenia świecenia, bo przy dłuższej trasie w nocy może u niektórych osób powodowć zmęczenie oczu. Pozdrawiam

Comment

Sa takie zegary na 3 drzwiowej wersji ???

Comment

Są...

https://moman.pl/index.php?a=lista&k=19

Wybierz jakie ci pasują ;P I nie zapominajcie o inwerterze który też kosztuje i który zazwyczaj sprzedają osobno.
            Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
            Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

Ja akurat kupowalem na allegro . Moman tez na allegro sprzedaje i koniecznie nie zapomnij o inwerterze bo to on sprawia ze tarcze swieca. Jutro juz bede mial wszystko podpiete to wstawie foty.

Comment

Powstawiaj foty i sie pochwal jak to wyglada po zrobieniu
                ----> Hodna Civic Coupe 1995r. Silnik D15B7 <----

...I czujesz że żyjesz...

Comment

Swego czasu tez sie podpaliłem na takie zegary, ale jakos mi przeszło, szkoda kasy :P no ale równiez czekam na foty moze mnie znów ochota najdzie na kupno tych zegarów haha xD

Comment

na filmiku są moje zegary indiglo z podświetleniem zielonym
                    muszę jeszcze założyć diody uv i będą wskazówki świecić

wymieniłem podświetlenie wszystkich wskzaźników na zielone diody i założyłem podświetlenie schowka. Pasował by mi jeszcze zegar z zielonym wyświetlaczem i lepsze radyjko
                    https://www.youtube.com/watch?v=SIJf_PkOcDA
                    Last edited by rygu; 13-12-2009, 16:29.

Comment

Zamieszczone przez rygu Zobacz posta
                      na filmiku są moje zegary indiglo z podświetleniem zielonym
                      muszę jeszcze założyć diody uv i będą wskazówki świecić

wymieniłem podświetlenie wszystkich wskzaźników na zielone diody i założyłem podświetlenie schowka. Pasował by mi jeszcze zegar z zielonym wyświetlaczem i lepsze radyjko
                      https://www.youtube.com/watch?v=SIJf_PkOcDA
                      uv lub biale, ale pomaluj jeszcze wskazowki farba fluorescencyjna, efekt bedzie milszy dla oka

Comment

witam
                        czy jak wymieniales te zegary musiales posciagac wzkazowki??

Comment

Zamieszczone przez piotrek-k11 Zobacz posta
                          witam
                          czy jak wymieniales te zegary musiales posciagac wzkazowki??
                          nie, nie trzeba, tarcze maja troche wieksze otwory przy wskazowkach wiec nie trzeba, zreszta jak bys sciagnal to by juz pozniej nie dzialaly

Comment

Zamieszczone przez kefirunio Zobacz posta
                            reszta jak bys sciagnal to by juz pozniej nie dzialaly
                            Eee, bez przesady.Sam fakt zdjęcia wskazówek nie zabija automatycznie zegarów. Problemy powstają, kiedy zdejmie się wskazówki nie zaznaczając wcześniej ich pozycji, lub użyje zbyt dużej siły i powygina osie. No ale to robota nie dla kowala przecież :]

Comment

twizzter nie wprowadzaj w błąd , zdjęcie wskazówki na 99% to uszkodzenie zegara , już to wałkowałem w innym temacie , osobiście rozbierałem mechanizmy żeby zobaczyć jak to działa w środku i powiem wam nie ściągajcie nigdy wskazówek !!! chyba że chcecie kupować nowe zegary , ośka wskazówki ma nabity na sobie magnes który jest wycentrowany wewnątrz obudowy , jak ją wyjmiesz razem ze szpilką ,a często wychodzi razem to już prawie pewne że jej więcej nie nałożysz , kilka osób już się nadziało a potem płakały na forum jak ja , rozwaliłem obrotomierz, inni paliwo i temperaturę o dziwo prędkość jakoś chyba jest trwalsza
                              Last edited by kamil608; 06-01-2010, 20:03.
                              Profesjonalna wymiana podświetlenia zegarów EJ9 na diodowe SMD idealnie równomierne światło na każdej cyfrze - dział sprzedam zapraszam

Comment

Working...
                              X