Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki zbiornik paliwa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jaki zbiornik paliwa

Witam,

Dziś Honda trafiła do warsztatu, zaczęli naprawiać zawieszenie i niestety wykryli dziurę w zbiorniku paliwa. Szukałem na allegro i znalazłem 2 typy zbiorników. Teraz pytanie który będzie pasował do mojej Hondy? Liczę na szybkie odpowiedzi bo jutro do południa chciałbym zamówić. Czekam na Wasza pomoc.

Zamieszczone przez Civic1997 Zobacz posta
    Witam,

Dziś Honda trafiła do warsztatu, zaczęli naprawiać zawieszenie i niestety wykryli dziurę w zbiorniku paliwa. Szukałem na allegro i znalazłem 2 typy zbiorników. Teraz pytanie który będzie pasował do mojej Hondy? Liczę na szybkie odpowiedzi bo jutro do południa chciałbym zamówić. Czekam na Wasza pomoc.
    Metalowy ? Poxilina i amen , tylko odtłuścić i na zewnątrz do białego zetrzeć

Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka

Comment

W warsztacie powiedzieli żeby na nowy wymienić więc chcę kupić nowy zamiennik za te 270zł tylko nie wiem czy 17500-S04-G30 lub 17500-S01-G00 zamówić

Comment

S01 to od 99r. Więc pewnie SO4 musisz zamówić. Na różnych aukcjach widzę S01 i wszędzie pisze o roczniku 99 wzwyż. Więc na logikę S04 to dla starszych przed liftowych.
        Last edited by marcin19883; 07-11-2018, 13:33.

Comment

Racja, zapytałem się sklepu to gość powiedział że będzie pasować zbiornik 17500-S04-G30. Więc mam nadzieje że innym też przyda się ta informacja, dzięki

Comment

Working...
          X