Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

D14A3 1.4i odmulone 0-180 video

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• D14A3 1.4i odmulone 0-180 video

Czytałem trochę wpisów ludzi twierdząc ,że 1.4 nie pójdzie więcej jak 150
    od 30 sek

Do 180 powinien isc na 4 biegu. Mi szło własnie tyle d14a2
    Oryginalne perfumy
    wuko

Comment

D14 troszkę idzie

Tu masz filmik mojego starego poczciwego D14Z2:

The 1st. - EJ9
      The 2nd. - ES7
      The 3rd. - FD7
      The 4th. - CU2
      ------------------------------------------------------------------

Comment

Od 0-80 najlepiej przyspiesza moim zdaniem. Wczoraj wyprzedzałem ciągnik za krętej drodze z pierwszego biegu to poszło bardzo sprawnie.
        Oryginalne perfumy
        wuko

Comment

... lecę kiedyś z kumplami A4 (VW Polo 1,4 75KM) 140km/h pytam czy da się szybciej? - kumpel mówi że ma od pół godziny nogę w podłodze . Za jakiś czas lecimy moją EJ9 D14A4 90KM 180km/h bez problemu, kazali mi pokazać dowód co tam pisze. Chyba pierwszy raz jechali silnikiem 1,4 co jedzie więcej niż 140/km/h
          Kierownik Działu Diesla

Comment

1,4 niesamowity silnik ja swoją IX rozpędziłem do licznikowych 199km/h
            Moja łódka Civic..
            Mój "klekocik" Ceed..
            New... "Japończyk" e:Hev 2.0
            Coś na temat olejów..

Comment

W kuchni mam elektryczny 1.5, codziennie gotuje się do 100stopni, ciekawe ile by pocisnął na A4
              Oryginalne perfumy
              wuko

Comment

Podepne sie do tematu jesli moge i zadam pytanie nie na temat... Do uzytkownika Crisownik, sam robiles wskazowki na zolto czy skad takie ?

Comment

Ja sam malowalem farba fluorescencyjna od MoMana. Kupowałem na alledrogo.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
                  The 1st. - EJ9
                  The 2nd. - ES7
                  The 3rd. - FD7
                  The 4th. - CU2

Comment

Zamieszczone przez cr!Zu Zobacz posta
                    Podepne sie do tematu jesli moge i zadam pytanie nie na temat... Do uzytkownika Crisownik, sam robiles wskazowki na zolto czy skad takie ?

Zrobiłem swoje według Crisa poradnika , farbkę też miałem od MoMana , jak chcesz to mam jeden flakonik nie użyty ( buteleczka lakieru do paznokci ) na zbyciu (5 zeta). Zielony fluorescencyjny.

Comment

!.4 z dobrym kolektorem , zgranym wydechem i dobraną skrzynią idzie bez zająknięcia prawie do 200 licznikowego,a na cienkiej gumie jechalo równo ze mną całą drogę od Wrocławia na mega spot do Wieruszowa i miało problem jedynie jak dmuchnęło z przodu.
                      Gdybym dzisiaj miał w aucie 1.4 to nawet bym się nie zastanawiał nad wymianą tylko modził to co jest.

Comment

Zamieszczone przez m26 Zobacz posta
                        dobraną skrzynią
                        To znaczy można jakiegoś gotowca przełożyć z innego silnika czy trzeba modzić w skrzyni z kilku skrzyń?

Meizu M2 Note

Comment

Tak właśnie to był 4 bieg

Comment

Ja muszę swoją sprawdzić. Weszliście mi panowie na ambicję. [emoji6]

Meizu M2 Note

Comment

Generalnie to filmik na spotanie , pózniej było dużo zakrętów więc zjechałem , Rekord to 195 w 3 osoby.
                              Kolega siedzący z tyłu: Brakuję 6 biegu i śmiech
                              Ja- Dopiero 4 mam wbitą Oczywiście ze świadomość ,że piątka to jedynie do utzryamnia ew. prędkości

Comment

Working...
                              X