Szukałem na forum lecz nie znalazłem odpowiedniego działu do tego tematu, a może jestem ślepy. Sprzedaję swoją VI gen coupe 96r. lecz zastanawiam się nad ceną. Techniczne jest bardzo dobra i wystarczy wymienić lewą poduszkę silnika i kolektor na ebay 4-2-1, który dołączam do auta bo nie mam czasu jeździć do mechanika, żeby wymienił. Dużo w niej porobiłem więc nie widzi mi się też za tanio jej sprzedawać. Nie będę ściemniać ale po prawej stronie nie za mojej kadencji auto miało pewnie lekką stłuczkę bo popękała szpachla. Chcę sprzedać samochód normalnie beż ukrywania czegoś bo później mogę mieć nieprzyjemności. Jeśli to ja byłbym kupującym to wolałbym kupić taką hanię dobrą technicznie, a tą szpachlę samemu zrobić no ale to moje zdanie. Z tego co widzę na otomoto to takie hondy bez gazu, alusow i trochę ubogie technicznie chodzą po 6-7 tyś. Za ile mogę ją upchnąć?
Zamieszczam link albumu ze zdjęciami bo wrzucanie każdego po kolei tutaj zajęło by trochę czasu
Jeśli to zły dział to proszę o przeniesienie
Zamieszczam link albumu ze zdjęciami bo wrzucanie każdego po kolei tutaj zajęło by trochę czasu
Jeśli to zły dział to proszę o przeniesienie
Comment