Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Naprawy blacharskie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Naprawy blacharskie

Witam, przymierzam się do zakupy hondy. Już znalazłem jedną, byłem, widziałem. W środku bardzo mi się podoba, jedna na zewnątrz, ma swoje mankamenty i tutaj się rodzą moje pytania. W załączniku przesyłam zdjęcie na którym zaznaczyłem o co mi chodzi:

Na dole nad tą czarna listwa, która idzie wzdłuż całego samochodu, pokazał się rdzawo pomarańczowy nalot, może nie widać tego na zdjęciu bo jest bardzo delikatny, ale jest. Oraz na drzwiach po lewej stronie, są 2 małe pęcherzyki, które mnie martwią, bo boję się, że będą całe drzwi do wymiany.

Co sądzicie o tej rdzy? Ile to może kosztować? Czy warto w to inwestować, czy może lepiej poszukać innego egzemplarza?

Pozdrawiam

Zamieszczone przez thunder Zobacz posta
    Co sądzicie o tej rdzy? Ile to może kosztować? Czy warto w to inwestować, czy może lepiej poszukać innego egzemplarza?
    Ten samochód ma 15 lat. Jeśli to jedyne zastrzeżenia tzn. że nie masz zastrzeżeń. Jesli liczysz na samochód bez mankamentów związanych z korozją po 15 latach eksploatacji to chyba nadmierny optymizm.
    Natomiast warto "prześwietlić" go jeszcze pod plastikami progów, sprawdzić podłogę, wnęki kół. Jeśli puchnie na krawędzi drzwi to jak wygląda "tam gdzie wzrok nie sięga"?
    Generalnie wygląda na uczciwą propozycję, bez ściemniania jaki to on idealny i bez grama rdzy. Co do ceny za usunięcie tych mankamentów, to chyba nikt nie jest w stanie odpowiedzieć "z kapelusza". Wszystko zależy od tego kto i jak będzie to naprawiał. Jakie są ceny tych usług tam gdzie będzie to robione. Jest to natomiast istotny argument do negocjacji cenowych.
    Pzdr.

Comment

Otrzymałem więcej zdjęć, więc mogę podesłać. Człowiek wydaję się naprawdę spoko, żaden ściemniacz, konkretny gościu. Umówiony jestem na przegląd we wtorek, jeśli będzie i zerknę na to co wypisałeś to będę się targować, zobaczymy jak z tym wyjdzie

Comment

Working...
      X