Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Klapa bagażnika nie działa zamykanie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Klapa bagażnika nie działa zamykanie

Mam problem z klapą bagażnika. Rozsypało mi się definitywnie całkowicie zamknięcie w klapie. Już kiedyś robiłem, zamocowałem tak na pół sztywno i działało. Jednak kolejny raz to trzymadełko się urwało i nie idzie tego zamontować raz jeszcze. Czy mogę dostać gdzieś, ten sam zamek, czy musze kupić całą klapę i wyciągnąć zamek ??

Zdjęcie0737.jpg
    Last edited by tomek_tomczykie; 05-01-2014, 17:04. Powód: zdjęcie

a to masz 3 czy 5d?

Comment

Mam 5d z 96roku.

Comment

znajdziesz z klapą szukaj najtańszej

Comment

Serio,tak ciężko będzie to dostać ?

Comment

OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Kwestia ceny i wklepania w wyszukiwarkę. Takie części są i ich niema. Za chwilę znowu są.

Comment

Wystarczy odrobina cierpliwości i można naprawdę trafić złoty strzał,ja znalazłem zamknięcie i wkładkę zamka w stanie idealnym na allegro,byłem jedynym licytującym i mam komplet za 1,5 zł + przesyłka 6,5 zł

Comment

Working...
              X