Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

problem ze stacyjka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• problem ze stacyjka

Witam wszystkich,
    tak jak w temacie mam problem ze stacyjka, po wlozeniu kluczyka i probie przekrecenia go na pozycje I kluczyk nie chce się przękrecac, dopiero po jakiś 20 probach kluczyk wkoncu zalapie i i moge odpalic auto. Troche do frustrujace bo wkoncu dojdzie do sytuacji ze wgl nie odpale auta...;/ wie ktos moze co moze byc przyczyna?

to jakaś usterka mechaniczna stacyjki, coś pękło w środku albo się wyrobiło/przestawiło.

Comment

Witam
      Chciałbym podpiąć się pod temat z tym ,że prosiłbym o pomoc z rozwiązaniem tego problemu. Sytuacja jak wyżej. Mam już wyrobiony kluczyk i łapie czasami .. Czasami nie.. . Dorobienia kluczyka z kodowaniem imo wyniesie mnie 130 zł ale zapewne stacyjka dostała już po tyłku i chciałbym odrazu ją wymienić i teraz pytanie.
      1.Czy można wymienić sam wkład stacyjki ? 2.Czy muszę kupić cały osprzęt ?

Comment

Mi kluczyk wypadał ze stacyjki jak jechałem na zakrętach. Wyrobiłem za 120 zeta i wszystko ładnie się kręci. Nawet nie pomyślałem o wymianie stacyjki. Według mnie jej to raczej nic nie jest.

Comment

No to fajnie , zapewne tak zrobie , dorobie kluczyk , wkład znalazłem https://www.megafura.pl/honda-civic-...-stacyjki.html czyli wkład za drobne można wymienić , lece jeszcze sprawdzić kluczem matką czy klucz nie wypada w pozycjach 1, 2 . Jeżeli się będzie trzymał to zostawiam .Dzięki

Comment

Udało się mam nowy kluczyk z kodowaniem za 99 zł Polecam najtaniej w Bielsku-Białej C.H Sarni stok

Comment

Working...
            X