Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Emblemat z logo honda.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Emblemat z logo honda.

Czy miał ktoś przyjemność zakupić emblemat (naklejkę) z logo honda i przykleić go na dekielek felgi. Jak się sprawuję szczególnie po dłuższym okresie użytkowania.

Jeśli dobrze oczyścisz dekielek i odtłuścisz to emblemat bedzie mocno siedział. Pamiętaj zeby go czymś docisnąć po naklejeniu na dłuższą chwilę i powinno być ok.

Comment

Zapewne chodzi o ogolnie dostępne silikonowe loga.
      Taki emblemat ma z tyłu własną powierzchnię klejącą.Można użyć jakiegoś kleju szybkosnącego (Kropelka,Cyjanopan) i trochę wzmocnić przyczepność nanosząc "przysłowiową kropelkę" (tyle wystarczy i znaczek nie odleci w czasie jazdy)
      ビートル ジョン

Comment

Kiedyś miałem takie naklejki i klej który posiadają w sobie jest wystarczający do odpowiedniej przyczepności do dekielka pod warunkiem że go dokładnie odczyścisz jak pisał kolega joykq. Nie widzę potrzeby dociskania jak i dodatkowego klejenia np: kropelką tym bardziej że kleje tego pochodzenia twardnieją i nijak to będzie wyglądało, stworzy się skorupa, a efekt wizualny na pewno nie będzie zadowalający.
        Ps. Lepiej zainwestować w nowe dekielki chociaż niektóre rozmiary ciężko znaleźć. Z tego co pamiętam większość dostępnych dekielków ma średnicę 60mm, ja natomiast potrzebowałem inny rozmiar 45mm z którym był problem dlatego zdecydowałem się na zakup naklejek.
        pzdr

Comment

o jakich naklejkach piszecie? Możecie pokazać
          Moje EP4
          http://www.civicforum.pl/showthread....P4-by-Ciri-%29

A czy Ty odwiedziłeś już dzisiaj naszą stronę na Facebook?

https://www.facebook.com/Civicforumpl

Comment

Ciri o takich naklejkach mowa.
            images.jpg
            Ja osobiście sama tez planuje kupić takie aczkolwiek musze jeszcze sparwdzić jaki rozmiar

Comment

Dokładnie chodzi o te naklejki co przedstawiła fura V oraz o dekle z blaszki aluminiowej. Ja potrzebuję średnicę właśnie 60mm a bardziej dostępne są 56mm. Dzięki za odpowiedzi.

Comment

P4300031.JPGP4300033.JPGP4300034.JPG Zakupione na Allegro od kol z Ukrainy. Temat do zamknięcia.

Comment

Working...
                X