Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przegub zewnętrzny - nie wiem jaki kupić? (zęby, średnice)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Przegub zewnętrzny - nie wiem jaki kupić? (zęby, średnice)

Mam Civic'a Aerodeck d15z8 z 1998 r. Samochód jest z ABS'em. Czy ktoś się może orientuje jaki przegub mam kupić? Mój ojciec ma taki sam samochód, ale nie kombi i on wymieniał przegub 26 zębów na wielowypuście, 32 wewnątrz, 55 mm pod pierścień uszczelniający i 50 ząbków na pierścieniu ABS. Wydaje mi się, że taki sam powinni mi sprzedać, ale w sklepie mi mówią, że im w komputerze wyskakuje inny. Co o tym myślicie?

www.baeer.pl. Masz tu link z zaprzyjaźnionym sklepem z naszym forum(dla zarejestrowanych -5% rabat) Napiszesz do nich maila z danymi auta i numerem VIN to Ci dobiorą. Części mają bdb jakości.
    Honda Civic 98r 1.8.B18C4 VTI VTEC DOHC 169 KM. MB6.

Jadą jadą chłopcy w japońcach,Nikt Ich nie dogoni,bo kręcą do końca !

Comment

Dzięki za link. W wyszukiwarce automatycznej wychodzi "WERSJA Z ABS 32/55/26 (50)". Nie będę im (baeer.pl) zawracał głowy moimi mailami, bo u nich tego raczej nie kupię. Cała sprawa wynikła z tego, że już kupiłem zły (zły)przegub w sklepie. Tam robią mi łaskę i mówią, że mogą mi go tylko wymienić (leżał u mnie ponad miesiąc). Dlatego pytam na forum, żeby już złego mi nie wcisnęli. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Czy występują inne typy przegubów?

Comment

Ja kiedyś miałem padnięty przegub. Ale na allegro znalazłem z odzysku pół oś hondowską i wolałem ją kupić niż jakiś tani zamiennik przegubu. I było wszystko ok. Teraz mi siedzi przegub wewnętrzny (w vti które niedawno nabyłem świadomie oczywiście) też będę szukał,ale właśnie za pomocą Baeera bo już tam kupowałem i jestem zadowolony,dobierają dobrze i szybko wysyłają(jeden dzień).
        Honda Civic 98r 1.8.B18C4 VTI VTEC DOHC 169 KM. MB6.

Jadą jadą chłopcy w japońcach,Nikt Ich nie dogoni,bo kręcą do końca !

Comment

1.8 VTI? - Gdybym miał (i mógł) kupować samochód to pewnie właśnie VTI

Comment

Working...
          X