Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie to kupie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Gdzie to kupie

Witam mam taki dość irytujący problem a mianowicie tylna półka mi strasznie stuka po wjechaniu w dziurę domyślam się że to z powodu braku tych gumowych podkładek.. i w tej sprawie mam pytanie gdzie takie podkładki mogę kupić? poniżej zamieszczam zdjęcie

DSC01828.jpg

Poszukaj na jakimś szrocie samochodowym. (Jeśli jesteś z okolic Wrocławia to w Bykowie mają różne części z demontażu japońców lub w Cieślach za Oleśnicą jest typowy szrot).
    http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20434 <----- Moja była srebrna strzała

Comment

Wytnij takie coś z jakiejś grubej gumy, ewentualnie kup czarny silicon w tubce, wyciśnij, uformuj tak jak chcesz, poczekaj aż wyschnie i gotowe :P
      Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

Wiem że to może głupio brzmi ale w to miejsce prawie doskonale pasują podobnego kształtu gumowe zderzaki klapy tylnej od ...malucha....

Comment

Witam, potzrebuję pomocy. Chodzi o to ,że brakuje w mojej hance tej części na zdjęciu ale wiem jak się ona nazywa, więc nie mogę jej kupić. No a po drugie czy jest ona potrzebna, bo jeżdżę już bez tego prawie rok.
          Załączone pliki

Comment

tędy wpływa powietrze do filtra powietrza poszukaj na allegro lub na jakimś szrocie

Comment

kupisz to u sprzedawców podanych na forum lub na necie bez żadnego problemu tu masz link

Comment

Working...
              X