Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nadkola ;/

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Nadkola ;/

Witam na wstąpię chcialbym zaznaczyć ze szukałem na forum i nie znalezlem własnie takiego tematu
    Wiec tak, jutro mam odebrac Hania od lekiernika )) - który robił nadkola ,a z allegro na dniach mają mi przyjsc nadkola plastikowe , których niestety nie umiem zamontowac
    Wiec Prosze mi napisac jak to zrobic i gdzie mozna wiercic zeby nie narobic sobie kłopotów :P
    Pozd
    Last edited by Gość; 19-09-2011, 12:17.

Witaj. Proponuje na ranty nadkoli zastosowac nity zrywalne. Co do samych nadkoli to proponuje ukształtować je opalarką a co do mocowania dobrym sposobem są blachowkręty

Comment

ja bym na twoim miejscu nie dziurawił b;achy wkretami tylko dobrze wykonserwował nadkola od srodka barankiem całew dokładnie ranty również

Comment

No Kurde szkoda mi troche dziurawić ;/ , ale przede wszystkim chodzi mi o wygłuszenie Hani bo jest strasznie głośna ;/ , jak będę odbierał auto to planuje zapytac lakiernika czy umie, i mógłby dokrecic mi drzwi od kierowcy ,bo strasznie powietrze buczy jak jade powyżej 70 km ;/
        Poza tym Dobry wieczór ,wasnie zabieram sie za szukanie metody wygłuszenia drzwi na forum , oczywiscie w aucie

Comment

Co do wygłuszenia drzwi to jest o tym na forum... co do powiewów podczas jazdy jeśli ustawienie drzwi nie pomorze to trzeba uszczelkę wymienić... co do samej konserwacji... w Vg miałem zakonserwowane wnęki kół i do tego plastikowe nadkola zrobione miałem tak jak w poście i nie miałem żadnego problemu z rdzą...

Comment

Dzieki , znalazlem i wlasnie czytam o wygłuszeniu drzwi , co do uszczelki to kupilem na allegro zamontowałem i to samo ;/ , kolega mial podobnie i ktos mu w koncu drzwi dokrecił i teraz git , niby teraz musi porządnie czasnąć zeby zamknąć , ale jest cicho

Comment

Working...
            X