siemano!
wcześniej pisałem o problemie z samodiagnostyką, a tu napiszę jakie ma objawy moje auto może ktoś z Was wpadnie na jakiś czarodziejski pomysł
no to tak: Hanka szarpie, dławi się i za bardzo nie chce jechać tym bardziej jak ciągnie się ją z dołu, a poza tym na wolnych obrotach czuć niekiedy takie małe szarpnięcia. Wymieniłem świece, wyczyściłem przepustnicę i krokowy, wymieniłem kopułkę bo styki były już trochę zużyte, byłem na komputerze, zrobiłem samodiagnostykę - której wyniku nie jestem do końca pewien, no i nic, problem jak był tak jest. Wiem , że mam nieszczelność w układzie wydechowym - mały przedmuch na rurze przed środkowym tłumikiem no i coś ostatni tłumik nie bangla tzn. któraś z grodzi się chyba wywaliła bo brzęczy no i nie wiem czy nie do końca sprany wydech dawałby aż tak drastyczne objawy, no i szukam pomocy bo nie chcę popaść w jakieś gigantyczne koszta związane z naprawą. Pzdr!
wcześniej pisałem o problemie z samodiagnostyką, a tu napiszę jakie ma objawy moje auto może ktoś z Was wpadnie na jakiś czarodziejski pomysł

Comment