Witam ! Mam pytanie co do nawiewu strasznie parują szyby i nie mogę sobie z tym poradzić bardzo słaba siła nawiewu, samochód jest wyposażony w klimatyzację lecz nie jest nabita czy ma to coś do rzeczy ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
nawiew Civie 96rok 1.4
Collapse
X
-
Na 100% filtr kabinowy (pyłkowy) zapchany.
Comment
-
To prawda, nie wszystkie, ja stawiam że kolega ma 5D a te w 99% gdy mają klimę to i filtr.
Comment
-
tak to Jest civic 5D, a gdzie jest umieszczony ten filtr czyżby pod deską rozdzielczą ? I jeszcze mam jeden problem cykl mieszany trasa-miasto przy bardzo ale to bardzo spokojnej jeździe auto mi pali 10 litrów, nie wiecie czym to może być spowodowane silnik 1.4 (90km)
Comment
-
Zamieszczone przez adamko Zobacz postakolega max13 napisał, że przy 1, 2, 3... słabo wieje... to i tak gratulacje! bo u mnie "wianie" zaczyna się od trzeciego biegu... jedynka i dwójka cisza... (MA9 5D)Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.
Comment
-
Przecież pisze, że wianie zaczyna się u niego od 3 biegu, a na 1 i 2 cisza. A jak cisza to pewnie dmuchawa nie pracuje.Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.
Comment
Comment