Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie o Aerodeck vti ! Bardziej jako ciekawostka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pytanie o Aerodeck vti ! Bardziej jako ciekawostka

Cholerka Panie Panowie mam problem

Jako że jestem zmuszony do zmiany auta, z CRX'a chcę się przesiąść do innego auta które będzie Tatusiowym autem W sensie że będę ojcem a nie że ma to być auto po ojcu duże auto, jakoś nie strasznie drogie, ale żebym dalej mógł być Hondziarzem i móc grzebać przy silniczku wybór padł na Civica Aerodeck'a Vti z b18c4 oczywiście

i tu mam problem próbuję znaleść info o tym jakie modele z jakim wyposażeniem trafiały na jaki rynek, mam taki problem że auto musi być czerwone ostatnio widziałem jednego czerwonego na allegro Vti ale nie pasuje mi to bo nie widziałem jeszcze innego w takim kolorze

w sumie chodzi mi dokladnie o kolory jakie wychodziły i czy np co zauważyłem nie każdy ma szyberdach ;/ model to mc2

Last edited by Bolsik; 20-10-2010, 22:32.

Szyberdach seryjnie mialy wlasnie modele VTi. Sam jestem ojcem i moge Ci smialo powiedziec, ze jako rodzinny samochod zwykly liftback tez sie swietnie sprawdza
    LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
    sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Bardziej korci mnie mc2 ;D

Comment

ale czemu czerwony??
        szczerze to jeszcze nie widziałam czerwonego

PSGarage - MECHANIKA - ELEKTRYKA - SWAPY

Comment

Ja też nie. Mówią, że "czerwone szybsze" . Ale to bzdura, czarne jest najszybsze .

Comment

Mi się podoba bardzo czerwony taki jestem tego nie zmienię czyli dobrze mi się wydawało że też nie widziałem, tylko na allegro właśnie raz ściągnięty ze Szwajcarii

Comment

Ja miałem wersje Aero tylko że w dieslu i powiem ze autko bardzo wygodne...czerwone widze co jakiś czas na zywo i prezentuje się niezle ale ladniejsze srebrne;p

Comment

Srebrne Aerodecki sa chyba najbardziej popularne na polskich drogach. Rozumiem Cie Bolsik, ze czerwony kolor najbardziej Cie kreci, ale jesli to ma byc glowny wyznacznik auta ktore kupisz to mozesz jeszcze dlugo pozostac bez samochodu
                LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
                sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

majkel79, ciekaw bylem bo i jakie by nie było to i tak potem będzie czerwone, a czerwone nawet łatwiej odmalować ... chociażby nie trzeba by budy od środka pryskać. na razie czekam i szukam dalej

Comment

Working...
                  X