Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

próba włamania - uszkodzona wkładka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• próba włamania - uszkodzona wkładka

Witam,
    dzisiaj ktoś próbował włamać mi się do auta i uszkodził wkładkę od strony kierowcy? Czy oprócz ASO gdzieś ją dostanę? Czy dorobię wkładkę do klucza?? Pzdr

Oczywiście że dostaniesz ale nie wiem czy kupisz pojedynczo czy w komplecie.
    Dzwoń do ralfa, wszystkie namiary masz w zaprzyjaźnionych

Comment

wkladke mozna dorobic do klucza ,trzeba poszuklac dobrego zakladu,na allegro jest sporo wkladek
      takze szukaj

Comment

sam też możesz sobie dorobić wkładke do klucza. jak masz ją rozebraną to wkładasz klucz i kamieniem szlifierskim lub czymś innym (ja użyłem bosza) szlifujesz zapadki tak aby z obu stron były na równi z korpusem.

Comment

w ogóle jakaś dziwna sprawa z tą wkładką - pojechałem do kolesia który się tym zajmuje i powiedział mi że zamienniki nie występują , i że to jest taka sama wkładka jak w Roverze. Powiedział mi żebym kupił sobie używaną a on mi ją przerobi. Moja wersja nadwozia to MB 5D rocznik 99

Comment

to nie bedziesz mial problemow z dostaniem tej wkladki bo rover tez takie same ma wiec jest troche tego na rynku

Comment

dokładnie rover robi wszystko na licencji hondy, także powinno pasować, choć głowy nie dam

Comment

Working...
              X