witam mam taki problem ostatnio zmienialem podswietlenie licznika w 5d mojej hani i jak zmywalem farbe spod tarczy wskaznika temepratury musialem ta tarcze odkleic bo jest przyklejona klejem potem na nowo ja skleilem i mam taki problem wskaznik skaczy mi to samej gory nie zostaje w swojej prawidlowej pozycji jak zapalam na zimnym silniku jest na dole a potem jak juz sie troszke nagrzeje to idzie do samej gory mysle ze problem tkwi w elektryce ale co z tym teraz zrobic?macie jakis pomysl?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wskaźnik od temperatury płynu chłodniczego
Collapse
X
-
A ja myślę, że uszkodziłeś wskaźnik mechanicznie.Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
-
sprawdzilem to dzis rozebralem licznik i nic dalej wskaznik sie podnosi do samej gory zaden kabele nie jest przerwany wiec chyba musialem go popsuc wtedy jak odleilem tarcze zeby ja wyczyscic z farby jak dawlem nowe diody do podswietlenie musialem ja odleic od tego plastiku zeby zmazac farbe z tylu
Comment
Comment