witam serdecznie , jestem posiadaczem civica z 96r , autko te posiada immobilizer w kluczyku , Mam komplet kluczyków dwa czarne i jeden czerwony matkę z pinem . Jeden z czarnych kluczy nie działa czy jest możliwość przeze mnie szarego człowieka zaprogramowania tego nieaktywnego klucza .Wiem o tym że matki nie wolno wkładać do stacyjki bo można sobie narobić problemów, więc w jaki sposób to uczynić .
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
immobilizer
Collapse
X
-
Samemu raczej nie ma możliwości naprawienie takiego kluczyka, podejrzewam też że skoro samochód nie odczyta sygnału z immo to mogę nawet w serwisie mieć z tym problem. proponuje podjechać do warsztatu który zajmuje się awaryjnym otwieraniem i popytać u nich. Jeśli nawet będą w stanie zrobić coś z tym kluczykiem to cena pewnie będzie wysoka. Ja proponuje dorobić Ci drugi kluczyk bo sam niedawno zgubiłem ostatni i wtedy dopiero zaczyna się zabawa. Tak jak mówię jeśli auto nie reaguje na sygnał z kluczyka to sam nic nie wskórasz.
Ja jak dorabiałem kluczyk to gościu mi powiedział żeby kluczy z immo nie trzymać w jednej kieszeni z komórką, i nie kłaść na stoliku gdzie stoi telewizor, podobno potrafią się rozkodować od tego
-
Zamieszczone przez aries6666 Zobacz postaa ja mam taki problem. posiadam tylko jeden kluczyk: czarny z imo w srodku. i pytani: czy z tego czarnego kluczyka tez bede mogl dorobic sobie drugi kluczyk??
Comment
Comment