Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

immobilizer

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• immobilizer

witam serdecznie , jestem posiadaczem civica z 96r , autko te posiada immobilizer w kluczyku , Mam komplet kluczyków dwa czarne i jeden czerwony matkę z pinem . Jeden z czarnych kluczy nie działa czy jest możliwość przeze mnie szarego człowieka zaprogramowania tego nieaktywnego klucza .Wiem o tym że matki nie wolno wkładać do stacyjki bo można sobie narobić problemów, więc w jaki sposób to uczynić .

Samemu raczej nie ma możliwości naprawienie takiego kluczyka, podejrzewam też że skoro samochód nie odczyta sygnału z immo to mogę nawet w serwisie mieć z tym problem. proponuje podjechać do warsztatu który zajmuje się awaryjnym otwieraniem i popytać u nich. Jeśli nawet będą w stanie zrobić coś z tym kluczykiem to cena pewnie będzie wysoka. Ja proponuje dorobić Ci drugi kluczyk bo sam niedawno zgubiłem ostatni i wtedy dopiero zaczyna się zabawa. Tak jak mówię jeśli auto nie reaguje na sygnał z kluczyka to sam nic nie wskórasz.
    Ja jak dorabiałem kluczyk to gościu mi powiedział żeby kluczy z immo nie trzymać w jednej kieszeni z komórką, i nie kłaść na stoliku gdzie stoi telewizor, podobno potrafią się rozkodować od tego

Comment

Idż do zakładu,który dorabia klucze.Zabierz ze sobą czerwony kluczyk-za dorobienie i zaprogramowanie zapłacisz około 120-150 złotych
      ビートル ジョン

Comment

a ja mam taki problem. posiadam tylko jeden kluczyk: czarny z imo w srodku. i pytani: czy z tego czarnego kluczyka tez bede mogl dorobic sobie drugi kluczyk??

Comment

Zamieszczone przez aries6666 Zobacz posta
          a ja mam taki problem. posiadam tylko jeden kluczyk: czarny z imo w srodku. i pytani: czy z tego czarnego kluczyka tez bede mogl dorobic sobie drugi kluczyk??
          Dorobic tez dorobisz, tylko ze majac czerwony kluczyk i plakietke z numerem mozna to zrobic szybciej, prosciej i zapewne taniej.
          LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
          sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Working...
          X