Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czyżby brak portu OBD2 i jakiegokolwiek innego?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czyżby brak portu OBD2 i jakiegokolwiek innego?

Witam wszystkich mój problem to tak jak w opisie znalezienie jakiegokolwiek portu interfejsu diagnostycznego.
    Zdaje sobie sprawe z tego, że powinien być u mnie port OBD2 i wiem gdzie powinien takowy port się znajdować, ale niestety go tam nie ma... co zresztą pokazują poniższe zdjęcia. W miejscu gdzie powinien znajdować się port OBD2 znalazłem tylko wizytówke bodajże niemieckiego elektronika samochodowego (czyżby to on pozbawił moją honde portu diagnostycznego, czy tak jak ja poprostu szukał go i nie znalazł?). Dlatego też proszę o sugestie względem jego ewentualnej innej lokalizacji. Z góry dziękuje za pomoc.

Tu jescze zdjęcie spodu kolumny kierowniczej względem sugestii kolegów, iż port może znajdować się tam:
    Last edited by sfinx1988; 01-06-2010, 23:09. Powód: Dodanie zdjęcia spodu kolumny kierowniczej

to niazdo diagnostyki powinoo byc pod schwokiem od pasazera

Comment

Przy kostce lewej nogi pasażera, odchyl tylko dywanik. Musisz mieć czytnik do obd2 hondowski.

A jeśli chcesz wiedzieć czemu ci się pali check zrób samodiagnostykę domowym sposobem. Jak masz opisane w Manualach.
      Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
      Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

Working...
      X