witam mam takie zapytanie zamontowałem sobie tapicerke od VTi z anglika oczywioście i musiałem wyciac dziurke na przełacznik szyb od kierowcy poszlo bez problemu a od strony pasazera jest taki sam przełacznik jak od kierowcy i mam takie pytanie czy mozna jakos podlaczyc tam kostke od elektrycznych szyb ktora teraz jest w tunelu srodkowym obok recznego?czy jest to mozliwe wogole?jezeli macie jakis pomysl na taka operacje to bede serdecznie wdzieczny
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
elektryczne szyby od strony pasażera
Collapse
X
-
Oczywiście, że można. Musisz przeciągnąć kable z podłokietnika i kostkę do drzwi. Trochę roboty i kombinacji, ale możliweMoja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
-
chodzi ci o przelacznik do szyby co jest w drzwiach z napisem auto?ja to mam juz zamontowane bo to bylo w tapicerce od VTI wiec to zostawilem pod tym jest kostka elektryczna dzis probowalem odkrecic welasnie tunel srodkowy ale te srubki co sa pod dzwignia recznego sa takie zapioeczone ze nie dalo rady ich odkrecic a nie mam takiego dlugiego srubokreta zeby sobie z tym poradzic
Comment
-
Musisz je rozwiercić, nagwintować i dać nowe. Niejeden już tak robił w tym jaMoja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
Comment
-
To przegwintuj śrubąMoja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Comment
-
Najpierw je rozwiercić, żeby był sam otwór. Później wkręcisz nową i zrobi Ci się nowy gwint.Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Comment
-
Tam są śruby fi 6. Proponuje rozwiercić wiertłem 5,75 i nagwintować 6.Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Comment
-
tylko uwazaj bo pod tymi śrubkami jestzaraz rura wydechowaPrawdopodobnie masz nakrętki pod spodem tak jak u mnie Mi wydawało sie ze jest śruba zapieczona a tam te nakrętki 3mały Jak masz mozliwość wjazdu na kanał to sprawdz Ale tam i tak jest je cholernie trudno odkrecic Powodzenia,, Ja rozwaliłem śrubokrętem i młotkiem ten plastki wokół śrub w podłokietniku bo nie maiłem nerwów ani kanału Teraz w sumie nic nie lata ale nie polecam takie rozpierduchy
Comment
-
wlasnie kanału nie mam ale w tygodniu chyba podjade do znajomego mechanika zeby to zobaczyc na kanale jesli nie bedzie nakretek to rozwierce srubki i wkrece nowe ale juz takie na klucz a nie na srubokret seryjnie tez mogli zrobic na klucz nasadowy i nie bylo by z tym zadnego problemu
Comment
Comment