Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośniki

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Głośniki

Cześć Wszystkim Miłośnikom Hondy.
    Niedawno posiadłem Honde Civic Aerodeck. Poszukuję tylnych głośników, bo te zamontowane po prostu trzeszczą i nie mają nazwy producenta. Niestety wymiary tych głośników są niestandardowe . Możecie mi doradzić jakie głośniki wstawić i czy będą potrzebne przeróbki??
    Średnica otworów montażowych 12,8cm, głębokość głośników 3,7cm.
    Dzięki za info i pozdrawiam

re

Zamieszczone przez zerek77 Zobacz posta
    Cześć Wszystkim Miłośnikom Hondy.
    Niedawno posiadłem Honde Civic Aerodeck. Poszukuję tylnych głośników, bo te zamontowane po prostu trzeszczą i nie mają nazwy producenta. Niestety wymiary tych głośników są niestandardowe . Możecie mi doradzić jakie głośniki wstawić i czy będą potrzebne przeróbki??
    Średnica otworów montażowych 12,8cm, głębokość głośników 3,7cm.
    Dzięki za info i pozdrawiam
    mamy ten sam problem ............koszt ok 200zł szt
    byle jakich tam nie wstawisz a jestem technikiem elektronikiem....dam ci znac bo jurtro wybieram sie na gelde balicka-Kraków

Comment

Thx

Dzięki i czekam na info

Comment

no mam podobnie
        ale ja zauwazylem u mnie ze poprzedni wlasciciel mojej Hanki sie lekko scwanil, i aby nie trzeszczalo, to odchylil lekko obudowy tylnych glosniko, tak tylko po jednym rogu na kazdym z glosnikow ........ja najpierw nie wiedzialem oco chodzi, wiec wcisnalem te obudowy tak jak byc powinny.... no i od tego momentu mialem trzeszczenie.... potem jak juz sie kapnalem oco chodzi, to tez odchylilem lekko po jednym rogu i juz nic nie trzeszczy
        wiec poki nie zmienie glosnikow, to pojezdze z takimi lekko poodchylanymi
        ..... i w miedzy czasie tez czekam na info co mozna tam innego wstawic
        Pozdrawiam

Comment

Working...
        X