Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

alarm

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• alarm

witam proszę o poradę ; gdzie znajduje się bezpiecznik od alarmu i jaki ma symbol; bo gdy zamykam pilotem mrugają tylko awaryjne a wcześniej też piszczało ,myślę że może spalił się bezpiecznik.Z góry dziękuje i pozdrawiam

nie chcę skłamać ale wydaje mi sie, że musisz sprawdzic kabelki ktore odchodzą od centralki, w moim przypadku bezpieczniki sa wpiete w kabelki na takich złączkach (nie sposob nie zauwazyc) wiec sprawa wydaje sie byc prosta... . takze centralka, i jedz po kabelkach az dojdziesz do bezpiecznika (ale tez zalezy od tego jakiej firmy alarm).

Pozdrawiam

Comment

Dzięki ale nie wiem gdzie znajduje się centralka ani jakiej firmy jest alarm a i jeszcze jedno kiedy przyciskam duży guzik na pilocie to nic się nie dzieje a małym otwieram i zamykam czy tak ma być? Pozdrawiam

Comment

nie wiem, to zalezy od alarmu. a jesli chodzi o centralke, to najczesciej jest pod kierownica, temat już byl na forum, musisz zdjac obudowe pod kiero i po lewej stornie i nalezc takie czarne pudeleczko od ktorego odchodza kable...

Comment

Working...
        X