Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Światła do jazdy dziennej.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Światła do jazdy dziennej.

Cześć. Tak się właśnie zastanawiam czy nie zainwestować w Hanię i założyć światła jak w temacie. Co o tym sądzicie?? Może macie jakieś pomysły lub ktoś już się w takie coś zaopatrzył?? Czy warto?
    Sławek - Ruda Śląska - Honda Civic 95' 1.4 5D

Napisz do Samuraja On założył niedawno takie właśnie światła i z tego co wiem jest zadowolony

Comment

Witam
      Też o tym myślałem. Jak ktoś już zainwestował w montaż świateł dziennych to prosiłbym o jakieś fotki. Jak, gdzie i za ile?
      pzdr

Comment

jest temat w dziale zrób to sam,lampy najtansze jajkowate sa od 30 za kpl do 400 zl,musze poszukac fot to wkleje,

Comment

Forum dla posiadaczy Hondy Civic i nie tylko.

wystarczyło poszukać
          ビートル ジョン

Comment

Ja myślałem i takich światłach które same się włączają po włączeniu silnika i wyłączają po włączeniu świateł mijania.
            Sławek - Ruda Śląska - Honda Civic 95' 1.4 5D

Comment

Musiałbyś podłączyć "mikrusa" pod stacyjkę.
              ビートル ジョン

Comment

a nie prosciej podlaczyc + swiatel dziennych pod + po stacyjce a - swiatel dziennych pod + swiatel mijania? efekt taki ze jak sie przekreci stacyjke to swieca dzienne bo - maja przez zarowki od swiatel mijania a jak sie wlaczy swiatla mijania to dzienne maja 2 plusy i nie swieca

Comment

BJ mnie właśnie interesują takie dzienne, jak ty masz (niediodowe). Gdzie je kupiłeś i za ile?

Comment

https://allegro.pl/item1068555664_sw...cm_jakosc.html Z diodowych te wdgł mnie są warte uwagi, widziałem takie same na nowym Clio i wyglądają super (nie mówiąc już o widoczności auta która jest 100% lepsza jak na światłach mijania)

A zwykłe halogenowe takie jak ma BJ można znaleść np. tu :

https://allegro.pl/item1076197274_la...najtaniej.html

Comment

Working...
                    X