Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z centralnym zamkiem

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Problem z centralnym zamkiem

Cześć mam od wczoraj problem z centralnym zamkiem
    otworzył mi się bez problemów w garażu jak przyjechałem pod blok to już nie chciał się z pilota zamknąć, auto alarm się włącza i wyłącza z pilota ale nie chcą się zamykać drzwi lewe i prawe ,mam wersie 3 drzwiową,
    baterie w pilocie zmieniałem niedawno więc wszystko powinno być ok
    proszę o podpowiedz co może być nie tak z góry dziękuje i pozdrawiam Rafał

Podłączaj się pod podobne tematy:
    Witam! Jak zamykam kluczykiem drzwi od strony kierowcy nie zamyka mi zapadki od strony pasażera (mam centralny zamek w kluczyku ale nie na pilota) lub odwrotnie - jeśli otwieram drzwi od strony kierowcy a po przeciwnej mam zamknięte to nie otwiera (jest takie wrażenie jak gdyby nie miało siły tej zapadki przekręcić). Problem nasilał się z czasem. Raz zaskakiwało raz nie a teraz w ogóle nie działa. Nadmienię jeszcze, że jeśli otwieram drzwi pasażera kluczykiem to otwierają się trochę ciężej niż

Witam. Posiadam Civica Coupe 97r. Posiada on centralny zamek z pilotem. Niestety już w chwili zakupu auta central zamek nie działał. Chciałbym go wskrzesić :) W pilocie bateria nowa - 3V, dioda miga ale niestety auto nie otwiera się ani nie zamyka z pilota. Drzwi mogę otworzy jedynie z kluczyka - nie działa także central przy otwieraniu z kluczyka. Od czego zacząć sprawdzanie, czy jest jakiś bezpiecznik od central zamka? Pozdrawiam, Rapik.

Comment

Working...
    X