Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak znaleźć sterownik zamka centralnego w Civic Coupe VI ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jak znaleźć sterownik zamka centralnego w Civic Coupe VI ?

Witam,

Panowie, jak znaleźć sterownik zamka centralnego w Civicu VI Coupe?
    Chodzi o to, ze posiadam w swojej Hani centralny zamek, ale jest on otwierany manualnie.
    Chciałbym to usprawnić za pomocą pilota.
    Słyszałem o jakimś podpięciu się do sterownika/modułu gotowym zestawem z allegro.

Czy takie coś wystarczy, czy jeszcze coś należy dokupić?

Jeśli masz z kluczyka to pewnie nie masz siłownika w drzwiach kierowcy. Zgadza się?
    Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
    Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

Hmmm kurde nie mam pojęcia, ale jak otworze z kluczka od strony kierowcy, to otwierają się również automatycznie pasażera
      Ale jak otworze drzwi za pomocą zamka pasażera, to drzwi kierowcy już sie nie otwierają;>
      Hmmm dziwne
      Last edited by Gość; 06-03-2010, 12:43.

Comment

Ponieważ siłownik master jest tylko w drzwiach kierowcy
        Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
        Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

Sterownik będzie w drzwiach pasażera.

W twoich drzwiach masz sterownik od elektrycznych szyb....nie mam pojęcia po co wymyślono taki układ tym bardziej że siłownik master centrala jest w drzwiach kierowcy
          ビートル ジョン

Comment

Cha rozumiem, czy sam moduł nic nie da, musze jeszce dodatkowo dokupić siłownik tak, dla drzwi pasażera?

Comment

Nie-siłowniki zostają tylko zmieniasz centralkę
              ビートル ジョン

Comment

Acha, ok mam nadzieje, ze dam rade, zamówienie tego zestawu co podałem na górze wystarczy?

Comment

Montowałem taki sam, działa rewelacja.Auto Honda Civic EJ9 1997 hatchback. Zmieniałem fabryczne siłowniki na te z allegro, najgorzej przeciągnąć kable. Centralkę znalazłem pod schowkiem pasażera - ładnie i dużo miejsca. Pamiętaj dobrze nasmarować cięgna i zamek, do tego odpowiednia regulacja i chodzi lepiej niż seria

Pozdrawiam
                  Damian

Comment

Working...
                  X