Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lampka rezerwy paliwa??

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Lampka rezerwy paliwa??

MAM HONDE CIVIC 6-ej GENERACJI 3-DRZWIOWA 97ROK.
    MAM PYTANIE CZY W TYCH HONDACH JEST LAMPKA REZERWY CZY JEJ NIEMA BO MI SIĘ NIE PALI A JEST TO DENERWUJĄCE...???
    CZY MOŻE ŻARÓWKA JEST PRZEPALONA JEŚLI TAK TO CZY MOŻNA JĄ SAMEMU WYMIENIĆ????JEŚLI TAK TO JAK???PROSZĘ O ODPOWIEDŹ
    Z GÓRY DZIĘKUJĘ !!!!!

czy dystrybutor jest jeśli jet to masz sygnalizację paliwa i prawdopodobnie przepalona żaróweczka jak sie dobrać po prawej i lewej masz klawisze podgrzewania szuby i przeciwmgielnych delikatnie zdejmujesz i wgłębi masz śruby które odkręcasz przed szlkaną osloną zegarów na górze powinieneś mieć kolejne dwie śrubki dalej juz powinieneś sobie poradzic mi to zajeło jakieś 10 min proste same zegary są przymocowane dwiema śrubami w dolnych bokach i listwą na górzeszerokości

Comment

tak mam dystrybutor.acha dzięki zdejmuje te klawisze itd. a czy wystarczy jak odkręce tylke te 2 śruby u góry przed osłoną??Mam jeszcze jedno pytanie chodzi mi o podświetlenie zegarów czy warto zamienić te zwykłe żaróweczki na zamienniki typu led które mozna kupić za grosze na allegro????DZIĘKI SZEROKOŚCI

Comment

nie jeszcze są dwie jak wyjmiesz przyciski z prawej i lewej zdejmujesz wtedy plastikową osłonę i masz gołe zegary i wtedy wszystko widzisz gdzie i jakie srubki co do podswietlania zegarów ja sobie wstawiłem diody i świeci mi na zielono jeden z kolegów na forum ma niebieskie wedle gustu i biustu szerokości

Comment

ja tez mam problem z rezerwą tzn raczej nie dziala bede to naprawiac i stad moje pytanie : co tam za żarowki są i o jakiej mocy?? ktos wie dokladnie?

Comment

Working...
          X