Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Elektrycznie sterowane lusterka.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Elektrycznie sterowane lusterka.

Witam! W mojej hondzie civic z 97 r. 1.4 is 3d nie działa regulacja lewego lusterka. Prawe jest sprawne. Co mogę sprawdzić sam ? Jeśli bezpiecznik to który ? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

Jak próbujesz regulować słychać chodzący silniczek? Jak słychać, że pracuje, a lusterko stoi to trza rozkręcić lusterko i zobaczyć czy dobrze zamocowane wszystko w środku.

Comment

Niestety nic nie słychać

Comment

Witam. Podpinam sie pod temat. Moj pacjent to EK3 96r. Nie dziala lewe lusterko, prawe sprawne. Widac ze ktos, kiedys przy nim majstrowal. Bezpieczniki ok. Rozebralem je do ostatniej srubki, w srodku wszystko wyglada na sprawne. Po przelaczeniu miedzy L/R na L, silniczek nie wydaje zadnych dzwiekow...wnioskuje ze nie dochodzi prad. Mial ktos podobny problem ?

Comment

Najczesciej jest uszkodzona wiazka między drzwiami kierowcy a budą
          Mialem to kilka razy w swoim sedanie tzn nie tylko lustra ale czasem centralny albo sterowanie szybami nie dzialalo

Comment

Z szybami i centralnym rowniez mam problemy. Mialem nadzieje ze to nie to. Czeka mnie przygoda z lutownica...

Comment

Czesto przydaje sie druga kostka bo lubia sie urwac przy samym pinie

Comment

Hej
                Jak by co , to mam wiązki drzwiowe na sprzedaż

zapraszam na pw

Comment

Working...
                X