Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Poduszka powietrzna - pytanie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Poduszka powietrzna - pytanie

Witam, moje pytanie dotyczy montażu poduszki powietrznej w civicu, który takowej nie posiada... Czy jest możliwość zamontowania całego układu? Jak to jest z czujnikami w podłużnicach? Czy jest to w ogóle opłacalne?
    pozdrawiam
    moja koHanka - Satin Silver 1,4is EJ9

Niemasz poduszki ?? a moze masz tylko nie wiesz???..miemasz napisów AIRBAG

Comment

nie masz poduszek? to nie instaluj bo się nie opłaca. po prostu normalnie jeździj a jak ci honda bez poduszek nie odpowiada to kup sobie volvo s60. tam jest cały pakiet

Comment

Zamieszczone przez kociambeer997 Zobacz posta
        nie masz poduszek? to nie instaluj bo się nie opłaca. po prostu normalnie jeździj a jak ci honda bez poduszek nie odpowiada to kup sobie volvo s60. tam jest cały pakiet
        nie wystarczy normalnie jezdzic zawsze znajdzie sie jakis przygłupm który wjedzie w niewinnego...
        i przewaznie jest tak ze niewinny ginie

Comment

Zamieszczone przez wielik Zobacz posta
          nie wystarczy normalnie jezdzic zawsze znajdzie sie jakis przygłupm który wjedzie w niewinnego...
          i przewaznie jest tak ze niewinny ginie
          wiesz nawet wychodząc z domu albo schodząc z krawężnika można zginąć... wiem, że poduszka to bardzo ważny element bezpieczeństwa i dziwię się, że ta hanka jej nie ma. Stąd moje pytanie, ale skoro nie opłaca się zakładać to ok, dam sobie spokój i będę jeździć bez z nadzieją, że nic mi się nie stanie ...

dzięki za odpowiedzi,
          pozdrawiam
          moja koHanka - Satin Silver 1,4is EJ9

Comment

taniej wyjdzie cie sprzedac auto i kupic z air bagiem auto niz zakladac zestaw..pozatym..nie wiem czy wogle by sie ktors tego podjoł...

Comment

Working...
            X