Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tyla szyba - ogrzewanie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Tyla szyba - ogrzewanie

Witam odpadła mi blaszka (konektor) od ogrzewania na tylnej szybie. Czy ktoś coś poradzi.

ja ci nic nie poradzę, ale w którym miejscu jest ta blaszka na szybie? bo chyba ja też nie mam ogrzewania. lusterka w gen.VI chyba też nie mają ogrzewania?

Comment

są specjane kleje (np na allegro) przewodzące prąd i nimi można sobie poprawić niedoskonałości,pozdrawiam

Comment

Chris
        Balszki są dwie (konektory) z prawej i lewej strony szyby które, są przyklejone??? do szyby a dlaej są nitki od ogrzewania.

że kleje przewodzące są, to wiem, tylko pytanie czy przykleją meta do szyby. Uszkodzone nitki można tak naprawic. Miałem nadzieje, że ktoś to przerabiał. W warsztatach to odrazu chcą wymieniać szybe
        Last edited by Gość; 28-09-2008, 22:34. Powód: Opcja edit ;)

Comment

Pyl-u , czy wiesz jakie to kleje, bo w mojej H dzialaja tylko trzy nitki ogrzewania na tylnej szybie?

Comment

mi tez kiedyś odpadł konektor
            na szybie zostało trochę chyba cyny (lub innego fabrycznego materiału) więc przylutowałem ów konektor z powrotem... i działało
            była to łada samara, stare solidne auto
            nie przyglądałem się nawet jak jest w hondzie i czy da się tak zrobić...
            żaba, 1.3 16v 1993

Comment

panowie mozna lutowac,spokojnie po co szyby wymieniac

Comment

Working...
              X