Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dwa włączniki On/Off - Co pod nie podłączyć?Wasze pomyśły
Collapse
X
-
o czym mowisz? bo na zdjeciu nic nie jest zaznaczone...
jesli masz na mysli dwa przelaczniki miedzy obiegiem zamknietym a klima to te dwa wlaczniki w niektorych wersjach obsluguja podgrzewanie foteliLast edited by majkel79; 30-09-2009, 15:27.
-
przepraszam panowie .wygląda to tak https://motoallegro.pl/item734910700...rm_zobacz.html mam dwa takie cuda koło włącznik klimy.
Comment
-
oryginalnie na pewno tego nie bylonajlepiej zapytaj poprzedniego wlasciciela...
może sobie zrobił podgrzewanie foteli bez oryginalnych przycisków...
Comment
-
ja wiem ze nie bylo oryginalnejuż raczej nie spytam
gościu mieszka gdzieś w Niemczech :P .. Te przyciski moge normalnie wyciągnąć , nie są podłączone do niech żadne kabelki. I tak sie zastanawiam co moge tam podłączyć. Pewnie gościu miał neony na zewnątrz i tutaj włączniki. Ale ja nie mam zamiaru robić wiejskiego tuningu :P Myślałem że moze ktoś z forum ma coś takiego dlatego pytam
Comment
-
Zamieszczone przez majkel79 Zobacz postaja bym to wyjął i założył oryginalne zaślepkitylko powiedz mi gdzie je dostane? Bo na allegro nigdzie nie ma a wątpie żeby mi ktoś sprzedał jak ktos kokpit sprzedaje bo będzie mial po prostu nie kompletny;/
Comment
-
Postaram się skombinowaćMoja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
Comment