Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kontrolka zamkniętych drzwi

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• kontrolka zamkniętych drzwi

Na wstępie pozdrawiam wszystkich. Proszę o podpowiedź. W mojej H Civic z 99 r. po zamknięciu drzwi kierowcy, nie zawsze ale często nie gaśnie światło sufitowe. Razem z nim nie gaśnie kontrolka nie zamknięcia drzwi. Co więcej, przy mocniejszym zamknięciu dzrzwi wszystko zachowuje się normalnie. Gdzie mam szukać problemu, gdzie może powstawać zwarcie?

czesc.widzę że mamy chyba takie samo autko ale na pewno ten sam problem.wczoraj pisałem na forum o tym samym ale do dziś bez odzewu.jak rozwiążesz problem to daj znać.w razie czego tez dam znać.pozdrawiam.
    ビートル ジョン

Comment

czesc.widzę że mamy chyba takie samo autko ale na pewno ten sam problem.wczoraj pisałem na forum o tym samym ale do dziś bez odzewu.jak rozwiążesz problem to daj znać.w razie czego tez dam znać.pozdrawiam.
      ビートル ジョン

Comment

cześć.sprawdź włączniki drzwiowe włączające oświetlenie wnętrza szoferki.tak mi doradzono na forum i okazało się ze jeden mam ułamany.moźe u Ciebie coś zaśniedziało i trzeba przeczyścić?daj znać czy pomogło.pozdrawiam
        ビートル ジョン

Comment

Dzięki za info. Podpowiedź mi tylko gdzie ich dokładnie szukać-dodaję jestem laikiem jeśli chodzi o mechanikę pojazdową. Pozdrawiam

Comment

Cześć.Sory że piszę dopiero dziś ale na co dzień jestem zawodowym kierowcą.Na słupkach drzwi masz rygle zamków a koło nich takie wysuwane "cycki".Poodkręcaj je i sprawdż konektork.W razie czego delikatnie podważ osłonki tych "cycków" i sprawdź blaszki i sprężynki w środku.Moźesz delikatnie nałożyc wazeliny techniczej przy składaniu-tylko z umiarem!Daj znać a jakbym od razu nie odpowiedział to znaczy że "kręcę fajerą".Pozdrawiam.
            ビートル ジョン

Comment

Dzięki za poradę. Znalazłem i chyba naprawiłem - okaże się. pozdrawiam

Comment

Fajnie że mogłem pomóc.Pozdrawiam.
                ビートル ジョン

Comment

Working...
                X