Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

podlaczenie pod komputer

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• podlaczenie pod komputer

Witam, jakis czas temu kupilem civica 1.4 iS z 99r. Autko sprawuje sie dobrze, ale postanowilem dac je do sprawdzenia znajomemu elektrykowi...co sie okazalo sprzedawca niezle w nim namieszal, aby ukryc swiecenie kontrolek ABS, SRS i check engine, wiec teraz probuje w bardziej uczciwy i wlasciwy sposob je ugasic. Czy ktos sie orientuje, czy poprzez podlaczenie do komputera mozna sprawdzic dokladnie co jest nie tak z abs-em. Czy zna ktos moze miejsce w Warszawie, gdzie moglbym podlaczyc moja honde pod komputer i odczytac wszystkie bledy, wolalbym rowniez zeby nie bylo to aso. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
    Last edited by Gość; 10-08-2009, 22:57.

Wejdź na stronę JHM.com.pl i weź z niej nr do faceta który się zajmuje przeróbkami hondy. facet zna się na tej marce ja sam dziś bylem u niego kasować błędy w komputerze i mi skasował 4 i powiedział mi co to za błędy były i co mi nie działa.
    Last edited by Gość; 10-08-2009, 23:24.

Comment

Dzieki za info. Mozesz zdradzic ile mniej wiecej kosztuje takie podlaczenie i wykasowanie bledow, bo jesli to spory wydatek to moze pobawie sie w samodiagnostyke, choc nie wiem czy sam sobie z tym poradze. Pozdrawiam
      Last edited by Gość; 11-08-2009, 15:11.

Comment

Wlasnie wrocilem od tego kolesia z dziekanowa ze strony JHM i nikomu nie polecam. Nie wiem jak to sie ma do innych kategorii, ale w sprawach komputera nie warto!!! Zrobilem 50km i traktowalem goscia powaznie, myslalem ze podloczy mi autko pod kompa, a ten wyskoczyl z drutem i zaczyna mi robic samodiagnostyke, po czym chcial 30zl...no masakra. Poza tym o samodiagnostyce i bledach komputera na tym forum mozna znalezc duzo wiecej informacji niz u tego "fachowca", odradzam!
        Edit: Jakby ktos nadal szukal podlaczenia pod kompa to polecam warsztat w otwocku, 50zl biora za kompletna diagnostyke.
        Last edited by Gość; 06-11-2009, 09:28.

Comment

Working...
        X