Witam, jakis czas temu kupilem civica 1.4 iS z 99r. Autko sprawuje sie dobrze, ale postanowilem dac je do sprawdzenia znajomemu elektrykowi...co sie okazalo sprzedawca niezle w nim namieszal, aby ukryc swiecenie kontrolek ABS, SRS i check engine, wiec teraz probuje w bardziej uczciwy i wlasciwy sposob je ugasic. Czy ktos sie orientuje, czy poprzez podlaczenie do komputera mozna sprawdzic dokladnie co jest nie tak z abs-em. Czy zna ktos moze miejsce w Warszawie, gdzie moglbym podlaczyc moja honde pod komputer i odczytac wszystkie bledy, wolalbym rowniez zeby nie bylo to aso. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
podlaczenie pod komputer
Collapse
X
-
-
Wlasnie wrocilem od tego kolesia z dziekanowa ze strony JHM i nikomu nie polecam. Nie wiem jak to sie ma do innych kategorii, ale w sprawach komputera nie warto!!! Zrobilem 50km i traktowalem goscia powaznie, myslalem ze podloczy mi autko pod kompa, a ten wyskoczyl z drutem i zaczyna mi robic samodiagnostyke, po czym chcial 30zl...no masakra. Poza tym o samodiagnostyce i bledach komputera na tym forum mozna znalezc duzo wiecej informacji niz u tego "fachowca", odradzam!
Edit: Jakby ktos nadal szukal podlaczenia pod kompa to polecam warsztat w otwocku, 50zl biora za kompletna diagnostyke.Last edited by Gość; 06-11-2009, 09:28.
Comment
Comment