Witam. Mam takie male pytanie. Chyba przepalil mi sie bezpiecznik? Posiadam honde Civic 5d 98rok. Gdzy przekrecam wlacznik swiatel o jedna pozycje powinno swiecic mi podswietlenie w aucie i nic nieswieci oraz gdy mam wlaczone swiatla i otwarte drzwi kierowycy brakuje dzwieku alarmujacego. Niemam pojecia ktory to moze byc bezpiecznik?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Bezpieczniki
Collapse
X
-
Wyciągaj każdy po kolei i patrz czy nie jest przepalony. Jak nie to na miejsce. Jak przepalony to wymień. Jak nie chcesz się tak bawić to znajdź schemat (rozpiskę) na forum i obczaj który to bezpiecznik za to odpowiada. Zresztą na klapce od bezpieczników powinien być taki schemat z info który od czego.
Bezpiecznik nr 24
Ale jeśli chodzi Ci o podświetlenie zegarów to było pisane na forum co może być przyczyną.
Co do braku sygnału alarmującego o zapalonych światłach to może padł ten czujnik albo syrena. Chyba, że to zależy od tego samego bezpiecznika.Last edited by przemo_wb; 07-07-2009, 19:43.Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment