Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gdzie znaleźć taki aku...????

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

ZAP:
    ROZMIARY: DŁUGOŚĆ-237mm; SZEROKOŚĆ-127mm; WYSOKOŚĆ 202mm

Bosch:
    Wymiary (dł./szer./wys.): 238x129x227 mm

Wyzszy nieco, ale to chyba roznicy nie robi.

Comment

No właśnie ze zdjęcia wydaje się szerszy, ale jak sprzedający zaręczy, że szerokość jest OK to wiadomo, że wyższy prąd maksymalny przyda się przy dużych mrozach.

Comment

Każdy aku wytrzyma miesiąc ....
        Jak chcesz dobry aku to kup Centre lub Warte Silver .
        Ten ostatni polecam , warty swojej ceny
        Jeśli chodzi o Ah to raczej do japońców wielkiego wyboru nie ma , przeważnie 45 Ah , ale to dla benzyniaka wystarczy

Comment

Zamieszczone przez oskp Zobacz posta
          Każdy aku wytrzyma miesiąc ....
          Jak chcesz dobry aku to kup Centre lub Warte Silver .
          Ten ostatni polecam , warty swojej ceny
          Jeśli chodzi o Ah to raczej do japońców wielkiego wyboru nie ma , przeważnie 45 Ah , ale to dla benzyniaka wystarczy
          A tak z ciekawosci: Na jakiej podstawie wybrales te dwa ? Wiesz, co sie pytam znajomego o aku, to przewaznie kazdy poleca taki jaki ma nie posiadajac nigdy innego

Comment

Zamieszczone przez Mihau Zobacz posta
            A tak z ciekawosci: Na jakiej podstawie wybrales te dwa ? Wiesz, co sie pytam znajomego o aku, to przewaznie kazdy poleca taki jaki ma nie posiadajac nigdy innego
            Wartę mam zainstalowaną w Hondzie , sprawuje się 4 lata bez zastrzeżeń
            Mam dostęp do urządzeń pomiarowych i Warta miała większy prąd rozruchowy niż podany na akumulatorze.

Centrę miałem prawie od zawsze bo trochę tych samochodów w życiu miałem , też te aku sprawdzały się dobrze

A na temat aku trochę wiem , pracuję w firmie która między innymi posiada fabrykę akumulatorów

Comment

Working...
            X