wciskam na pilocie zamknij alarm się włącza robi "pyk" kierunki mrygną.. a żadne drzwi się nie zamykaja.. centralny działa.. chciałem sprawdziś jakiej firmy mam alarm i poszukać coś o programowaniu może.. ale nie wiem gdzie może się znajdować sterownik od alarmu.. na pilocie mam napisanie anko system.. pomóżcie jak mogę to naprawić..
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
problem z Alarmem
Collapse
X
-
Centralny dziala? To jak to mozliwe ze drzwi sie nie zamykaja.
Moze masz centralny ale na kluczyk a alarm normalnie z pilota.
Z tego co wiem to pod bezpiecznikami powinna byc centralnka centralnego zamka. Schyl sie i poszukaj ale dobrze bo moze byc sprytnie ukryta.
-
ten problem mam od wczoraj...
centralny czyli zamykam od kierowcy i wszystkie drzwi się zamykają.. tyle ze z pilota już nie.. wydaje mi się ze moja siostra mogła rozprogramować bo wciskała nie ten guzik.. tyle że teraz nic nie mogę zrobić..;/ właśnie po kablu od syreny doszedłem że gdzieś tam pod kierownico musi być sterownik..
ps. poprostu problem tkwi w tym że sterownik nie zamyka drzwi.. i nie mam oddzielnie alarmu i centralki..
Comment
-
Kolego podaj model alarmu to sie znajdzie poradnik pomoge szukac, tak jak piszesz jesli wszystko jest sprawne istnieje mozliwosc ze przypadkowo został rozkodowany choc to nie takie proste bo zeby to zrobic trzeba właczyc zapłon trzymac chwile odpowiednie przyciski potem wejsc w tryb serwisowy i pozmieniac ustawienia . Teoretycznie istnieje taka mozliwosc ze przypadkiem ktos to przestawił praktycznie to mało prawdobodobne , jesli jednak twoja siostra to zmieniła nieswiadomie to polecam jej niech zacznie grac w lottoProfesjonalna wymiana podświetlenia zegarów EJ9 na diodowe SMD idealnie równomierne światło na każdej cyfrze - dział sprzedam zapraszam
Comment
Comment