Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pali mi sie bezpiecznik od immobilizera!! zwarcie?? co zrobic??

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pali mi sie bezpiecznik od immobilizera!! zwarcie?? co zrobic??

Witam.
    Honda Civic 98r. 1,4is 90KM d14a4
    Od jakiegos tygodnia mam wielki problem z immo. Samochod był u elektryka i doszedł do tego ze przez immobilizer pali mi sie bezpiecznik przy kazdym uruchomieniu silnika. pod ten sam bezpiecznik podlaczony jest tez czujnik predkosci i alternator ktore podchas testu były odłaczane a bezpiecznik dalej wywala. woze ze soba teraz zapas bezpieczników bo bez nich immo ocina zaplon i stoje w miejscu.
    Ma ktoś jakis pomysł jak sobie z tym poradzic??
    wymienic kable?? wywalic immo? czy dalej wymieniac bezpieczniki przy kazdym starcie??

Zamieszczone przez kropka Zobacz posta
    Witam.
    Honda Civic 98r. 1,4is 90KM d14a4
    Od jakiegos tygodnia mam wielki problem z immo. Samochod był u elektryka i doszedł do tego ze przez immobilizer pali mi sie bezpiecznik przy kazdym uruchomieniu silnika. pod ten sam bezpiecznik podlaczony jest tez czujnik predkosci i alternator ktore podchas testu były odłaczane a bezpiecznik dalej wywala. woze ze soba teraz zapas bezpieczników bo bez nich immo ocina zaplon i stoje w miejscu.
    Ma ktoś jakis pomysł jak sobie z tym poradzic??
    wymienic kable?? wywalic immo? czy dalej wymieniac bezpieczniki przy kazdym starcie??
    Kolego, ja miałem u siebie trochę inny problem, mianowicie gdy bylo zimno immo mi wariowało.. wyłączyłem to i teraz mam spokój. Więc, jeżeli elektryk nie potrafi znaleść awarii, ja bym nie tracił nerwów i odpiął go.

Comment

Working...
    X