Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Akumulator

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Akumulator

Witam wszystkich.

Mam pytanie co do doboru aku. do mojej civic VI coupe. Aktualnie mam oryginalny aku. honda ktory wyszedl razem z autem w 2000 roku wiec juz mu leci 9 rok a jeszcze nie wiem jak ale dzialal. Az do teraz bo wczoraj umarł juz na zawsze

Zastanawiam sie nad dwoma modelami.. Mozecie doradzic ktory lepszy (wytrwalszy) lub ew. doradzcie swoje opcje

HURT Akumulatorów 45[Ah] Bosch Auta Japońskie (640592228) - Aukcje internetowe Allegro

AKUMULATOR CENTRA PLUS 45Ah CP44 45 Ah WARSZAWA !! (644141452) - Aukcje internetowe Allegro

Wazne tez sa wymiary.

Aha, i czy sa z tych rozmiarów aku. wieksze niz 45 Ah??

Pozdrawiam!

Do Hondy są akumulatory o specyficznych wymiarach-innego nie umieścisz na półce w komorze silnika.Nie kupuj większego niż 45 Ah,bo alternator nie doładuje i w przypadku reklamacji nikt Ci jej nie uwzględni.
    Co do aukcji ceny są porównywalne więc Twój wybór.
    ビートル ジョン

Comment

Wiem wlasnie z tymi wymiarami dlatego wyboru duzego nie mam aczkolwiek zastanawia mnie czy firma Centra robi godne uwagi aku.?

Comment

Wie ktos moze jaki te hondy wymagaja prad rozruchowy? Dokladnie chodzi mi o coupe ale to chyba bez znaczenia.

300 A wystarczy czy trzeba wiekszy?

Comment

Może być na luzie 300. Kupuj bez obaw.

Comment

nie do konca jest tak że się inny nie zmieści, u siebie mam włożony akumulator o standardowych wymiarach i jest ok, co prawda nie jest niczym przymocowany, ale z racji tej że jest tam mało miejsca to klinuje się i nie miałem sytuacji aby przemiścił się w komorze.

Comment

Do Twojej hondy prąd rozruchowy powinien wynosić 330A, 45Ah a wymiary 238x129x227(dł.x szer.x wys).Warta robi też akumulalator o takich wymiarach

Comment

ja mam taki i jest dobrze AKUMULATOR CENTRA PLUS CB454 45AH HONDA CIVIC (644526990) - Aukcje internetowe Allegro

Comment

Bo wiadomo czym wiekszy prad rozruchu tym krotsza zywotnosc akumulatora, a tej hondzie chyba 300 wystarczy, tak jak kolega neon21 napisal.

Comment

Working...
                  X