Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

interfejs diagnostyczny

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• interfejs diagnostyczny

Witam,
    Czy ktoś może ma taki interfejs diagnostyczny VAG OBD II usb 409 PL wsył24h VW AUDI SKODA SEAT (639906013) - Aukcje internetowe Allegro, sprzedawca pisze że pasuje zasadniczo do aut z grupy VW, ale poniżej dodał ze sprawdził jego działanie także na Alfie i Fordzie, więc do Hondy chyba też powinno działać ?

A co myślicie o czymś takim AZJATYCKI? Honda Mazda Hyundai Nissan Kia NAPRAW! (640847262) - Aukcje internetowe Allegro i gdzie to się podłacza?

Comment

Zamieszczone przez piotrekg3 Zobacz posta
      Szerszą wtykę podajesz do gniazda diagnostycznego samochodu,a drugi koniec tam,gdzie np.myszkę w kompie.
      ビートル ジョン

Comment

Piotrekg3, narzędzie na pewno użyteczne zwłaszcza po załatwieniu sobie pełnego kompletu soft'u ... ale w Civic'ach pełne OBD2/EOBD (z dwoma sondami lambda) jest dopiero od 99r. (np.D14Z1/2, D16W3/4).

We wcześniejszych rocznikach pozostają nam kody błyskowe i nietypowe 3 lub 5 pinowe złącza diagnostyczne...

Comment

A wiecie moze gdzie sie ten interfejs znajduje?
          Honda Civic 5d 99r D16W4.

Comment

jak sie nie myle to znajduje sie z prawej strony pod schowkiem

Comment

No to jeszcze jedno pytanko: jakiego programu na PC uzywacie?

Comment

Oprogramowanie i sterowniki powinno byc dodane do interfejsu z tego co mi sie wydaje

Comment

Zamieszczone przez pioterhiszpan Zobacz posta
                  Oprogramowanie i sterowniki powinno byc dodane do interfejsu z tego co mi sie wydaje
                  Moze i tak Tylko ze ja nie chce kupowac interfejsu, moge go sobie pozyczyc od kolegi, tylko ze ten program ktory on ma nie zadziala u mnie :/

Comment

Working...
                  X