Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

brak podświetlenia licznika

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• brak podświetlenia licznika

dopiero zakupilem honde civic i mam problem z podswietleniem licznika,myslalem ze to zarowki ale nie i bezpieczniki tez sa o.k

Schemat w łapę i próbierkę, albo do elektryka.

Comment

zobacz jeszcze jedno takie urzadzenie ktore jest w min pokretło słuzy do regulacji jasnosc swiecenia pod licznikami obok kierownicy bo to ono jeszcze odpowiada za oswietlenie licznika
      sigpiccivic 5D 2.0iTD 110KM http://www.youtube.com/watch?v=18K4cr5NWNc

Comment

Witam mam tez ten sam problem z podswietleniem ( tez niedawno kupilem honde civic 5d) i u mnie tez nie podswietla , zarowek nie sprawdzalem na bespieczniki tylko rzucilem okiem , a gdzie dokladnie to pokretlo do regulacji jasnosc ?

Comment

Panowie nie wszystkie wersje maja regulację światła przy zegarach pierwsza zasada bezpieczniki ,żarówki

Comment

ok , ja mam honde 98 ale jutro dam do jakiegos elektryka bo nie mam za bardzo czasu sie bawic w bespieczniki itp . jak mi zrobi to napisze jaka przyczyna byla . pozdro

Witam juz mam zrobione elektyk tylko zmienil zarowki . pozdro
            Last edited by Gość; 11-06-2009, 13:50. Powód: Opcja edit

Comment

a ile cie za ta przyjemnosc skasowal hmm

Comment

micci jak masz problem to podjeżdżaj do Radomska, zrobię Ci to za pifko :P

Comment

no wlasnie nie mam podswietlenia licznika,zarowki sprawdzone,bezpieczniki tez,pozostaje kwestia jakis kabli i tu mam problem

Comment

30 zl kosztowalo mnie tylko :P

Comment

a co moze byc w moim przypadku i jak mozna to naprawic hmm

Comment

a ja mam pytanie, czy ma ktoś foto jak wygląda podświetlenie licznika? w VI gen

Comment

Zamieszczone przez micci Zobacz posta
                          no wlasnie nie mam podswietlenia licznika,zarowki sprawdzone,bezpieczniki tez,pozostaje kwestia jakis kabli i tu mam problem
                          Czemu nie piszesz do mnie na pw?Przecież jesteś z CK-mogę zerknąć po tyrce.
                          ビートル ジョン

Comment

Zamieszczone przez BeatleJohn Zobacz posta
                            Czemu nie piszesz do mnie na pw?Przecież jesteś z CK-mogę zerknąć po tyrce.
                            no bede musial podjechac do ciebie to moze uda mi sie uniknac elektryka

Comment

Working...
                            X