Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nie działające szyby

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Nie działające szyby

Witam.
    Zmieniłem drzwi całe z wiązką i próbuje odtworzyć lub zamknąć szybę i zero reakcji . Ale lusterka działają tylko góra dół nic po za tym. Wiecie co mogło by być? Miał tak ktoś? Czy trzeba jakoś zaprogramować te drzwi ? Dodam ze od strony kierowcy przez drzwi szedły dwa kabelki nwm od czego ale łączyło sie cis kolo zamka centralnego. Kostkę spryskałem gold contact Pacjent Civic VI EJ6

Zobacz czy przypadkiem nie uszkodzily sie przewody te w wiazce co idzie do drzwi pod taka czarna gumą
    One same pękają ze starosci a co dopiero jak wypinales i wpinales kostke drzwi

Comment

Okey popatrzę a jak by byly uwaline jest cieżko to polutować na nowo ?

Comment

Jeślii kabelki urwały sie przy samych pinach to bedzie problem a wtedy przyda sie druga zapasowa kostka i z niej trzeba przełożyć piny i polutować
        Jak cos to pisz pw bo mam jeszcze taka kostke którą trzymalem na zapas

Comment

Zamieszczone przez kazik2_h9w3 Zobacz posta
          Jeślii kabelki urwały sie przy samych pinach to bedzie problem a wtedy przyda sie druga zapasowa kostka i z niej trzeba przełożyć piny i polutować
          Jak cos to pisz pw bo mam jeszcze taka kostke którą trzymalem na zapas
          A masz jakiś schemat który kabelek w które miejsce w kostce?
          ?

Comment

Niestety nie mam schematów
            Ale sprawdź czy kolory przewodów sie nie pokrywają z tymi w drzwiach

Comment

Niestety tylko 8 kabelków na 10 jest takie same

Comment

received_853726515041455.jpg
                Mam schemat kostek drzwi lewych i prawych. wrzucam tutaj moze komuś się przyda

Comment

Working...
                X