Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kopie Prad

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kopie Prad

Ostatnio mialem problemy z padajacym akumulatorem. Okazalo sie ze niestykaly klemy, po ich wymianie juz aku nie pada lecz teraz bardzo czesto kopie mnie prad gdy otwieram drzwi itp... moze jest jakis czesta przyczyna z czym moglbym sam sobie poradzic? Badz sam to sprawdzic? Posiadam Hanie 5D 98r i ostatnio zauwazylem ze pali mi wiecej, gdy odpalalem na zimnym silniku z rana widzzialem jak troszke mi ja przydusilo az trzeslo calym wydechem 5sek i juz OK. Co moze byc przyczyna? Zapchany tlumik? Posiadam gazownie.

Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam oczywiscie

Zaczęło się ciepełko-zbierają się ładunki na karoserii.Kup pasek antystatyczny i zamocuj go do jakiegoś metalowego elementu podwozia bo to "kopanie" faktycznie nieprzyjemne...
    ビートル ジョン

Comment

I po klopocie? Nic mi sie niebedzie dzialo z tym? Bo myslalem ze juz cos sie psuje... A co sadzisz o tym zapchanym tlumiku czy jak to nazwac?

Comment

Panowie nowej generacji opony już są z bieżnikiem antystatycznym jest wprowadzana z regóły w sam środek bieżnika specjalna miesznka statyczna co by nie kopało . Jeżeli kopie to znaczy że oponki nie posiadaja takiej mieszaneczki a rada kolegi
        BeatleJohn
        bardzo słuszna . pozdrawiam

Comment

Working...
        X