Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

przeciwmgielne tył

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• przeciwmgielne tył

Cześć.
    Opcja taka, auto dziewucha ma z pół roku, hb cx golas z us. Pojechałem dzisiaj na przegląd, wszystko git, ale się okazało że nie ma przeciwmgielnych, więc je***i służbiści przeglądu nie dali. I pytanie takie, bo faktycznie us wersje niby nie świateł tych miały i nie ma nigdzie włącznika, aczkolwiek żarówy na dole lamp są, czyli rozumiem że wiązka jest? Jak to ugryźć, gdzie powinien być włącznik.. swoją drogą jestem ciekawy jak przechodziła przeglądy przez naście lat w kraju z paroma właścielami.. czy każdy przymykał oko i tylko ja na takich dzbanów trafiłem.
    Btw, co jest szczytem szczytów, kontrolki od rezerwy jak i tył wycieraczki też nie ma
    Z góry dzięki za info.

Zamieszczone przez winzwinz Zobacz posta
    cx golas z us
    w usa są inne przepisy u nas inne. To typowa sprawa, oni są wyczuleni na punkcie oświetlenia USA a EU. W usa przednie reflektory są symetryczne w EU są asymetryczne, widać ktoś zmienił w porę.
    Tylne światło musisz dorobić:
    aczkolwiek żarówy na dole lamp są, czyli rozumiem że wiązka jest?
    niekoniecznie, buda jest robiona uniwersalnie i jest sporo dziur, wnęk zaślepek, kwestia gdzie to idzie w jaki rejon świata. Tak że wiązki może nie być.
    swoją drogą jestem ciekawy jak przechodziła przeglądy przez naście lat w kraju z paroma właścielami.
    fakt, to sprawdź pieczątki tam pisze .
    kontrolki od rezerwy jak i tył wycieraczki też nie ma
    nie jest wymagane przepisami, wiele samochodów kontrolki rez. nie ma wskazówka opada na czerwoną kreskę i ..domyśl się że trzeba dolać. Maluch też wycieraczki nie ma i przegląd przechodzi.
    Ja bym dorobił w istniejące zaślepione gniazdo, albo w zderzak: http://i67.tinypic.com/20gglyg.jpg
    lub tak .ale to mi sie nie podoba/ https://i.wpimg.pl/730x0/m.autokult....2w-87bf390.jpg
    Kierownik Działu Diesla

Comment

No ja zdaję sobie sprawę że ostatnie dwie rzeczy nie są związane z przepisami, aczkolwiek brak kontrolki rezerwy mocno mnie zaskoczyło, i to dosłownie, na ulicy. Przód wiadomo zmieniony. Dowód nowy, dwie pieczątki . W każdym razie, jak wspomniałem, żarówki z kablami na dole lampy są. Muszę przeanalizować gdzie to idzie.

Comment

Working...
      X