Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Stacyjka nie łapie na drugim stopniu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Stacyjka nie łapie na drugim stopniu

Witajcie Panowie. To mój pierwszy post tutaj, dlatego proszę o wyrozumiałość. Otóż od wczoraj mam pewien problem. Wkładam kluczyk do stacyjki, i normalnie po przekręceniu na drugi stopień zapalały się kontrolki. Teraz mam tak, że aby się zapaliły, muszę trochę bardziej go obrócić z poziomu drugiego w stronę trzeciego, tak jakbym miał od razu go zapalać. Zdjąłem osłonę plastikową ale dalej nie wiem co i jak. Czy ktoś jest w stanie napisać mi co jest przyczyną tego stanu i co muszę wymienić?? Moje autko civic vi 1,4 is 5d, hatchback 99 rocznik. Z góry dziękuję.

Nie ma wyrozumiałości jeśłi nawet nie czytałeś do pkt 2. Pierwszy wpis Dział powitań, nie witamy się w dziale technicznym, nie pomijamy Regulaminu przy rejestracji.
    Last edited by rambo7; 22-11-2018, 09:06. Powód: Regulamin pkt 2, 3, 5.

masz wyrobiony kluczyk i stacyjkę, nawet chyba bardziej stacyjkę. Spróbuj najpierw z drugim kluczem, ten drugi zazwyczaj jest niewytarty i może będzie lepiej. Jak nie pomoże masz do rozebrania "bebechy" stacyjki. Możliwe że jest tak wytarta że tylko wymiana wchodzi w grę, dlatego jak nigdy takich rzeczy nie robiłeś to i tak tego nie naprawisz tu raczej będzie wymiana.
    ten temat: stacyjka
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
    X