Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem ze swiatłami

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Problem ze swiatłami

Wiatm

Jak w temacie, mam mały problem ze swiatłami a konkretnie z jednym. Chodzi o lewe swiatło mijania które nieswieci sie, mimo iz drogowe działa bez zarzutów. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki w kabinie i zadne niejest przepalony. I niewiem co jest przyczyną tego ze swiatło nieswieci.

Uprzedzając pytanie niesprawdzałem bezpieczników w komorze silnika bo wydaje mi sie ze tam niektwi problem choc moge sie myslic.

Miał ktos z was podobny problem bo niewiem co e tej sytuacji zrobic.

A sprawdzałeś włókno w żarówce od świateł mijania?To że są "długie" nie znaczy,że żarówka jest sprawna.Dodatkowo przejrzyj kostkę.

W przyszłości skorzystaj z "szukajki"-takie rzeczy były juz poruszane......
    Last edited by BeatleJohn; 06-04-2009, 17:52.
    ビートル ジョン

Comment

Dokładnie, oblookaj żarówkę - w końcu jest dwu włóknowa.

Comment

Przełóż lewą na prawą i zobacz efekt, jeśli nie będzie świećić ta druga strona to żarówka do wymiany. Jesli bedzie ten sam efekt to musisz zobaczyc wtedy na kostke.

Comment

Faktycznie jedno włókno było przepalone. Zarówki juz wymieniłem. Kupiłem X-treme Power Philipsa bo wiele osób polecało (miedzy innymi na tym forum) i faktycznie widac znaczą róznice.

Swiatło ze zwykłej zarówki

A tu swiatło z Philipsa

zdjęcia były robione w niedługim odstepie czasu mimo to wydaje sie ze na tym drugim tło jest ciemniejsze ale to chyba z powodu mocniejszego swiatła z zarówki. Poprostu aparta troche sciemnił wszystko z powodu wiekszej ilosci swiatła.

Podsumowujac jestem zadowolony z zakupu :P

Comment

Working...
          X