Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z kierunkowskazem/wstecznym

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Problem z kierunkowskazem/wstecznym

Mam taki dość zabawny problem i nie wiem jak się zabrać za jego usunięcie. Przy włączeniu wstecznego biegu zapala się lewy kierunkowskaz i świeci się ciągle...co może być przyczyną?

ewidentny brak masy w lampie- rozebrac wyczyscić pola stykowe i po sprawie jesli nie pomoże to przebicie miedzy kablami ale nie sadzę

Comment

Mam takie pytanie.
      Kierunkowskazy muszą byc w kolorze żółtym czy mogą byc białe?

Pozdr.

Comment

WTF?

podejrzewam że offtop, ale skonkretyzuj.

Comment

No offtop bo nie bede zakladal tematu nowego a bardziej podobnego nie znalazlem. Wazne zeby byl jakos powiazany z tym o co chcialem zapytac

No chodzi mi o to ze klosze od kierunków mam białe i w srodku jest żółta żarówka. Czy jak wloze ten sam model zarówki tylko ze zwykly, nie żółty to klosz bedzie swiecil na bardziej biały kolor a nie zolty dlatego chcialem zapytac czy nasi kochani funkcjonariusze moga sie do tego przyczepic.

Comment

Obawiam sie, ze niestety tak

Każdy kolorek jest za cos odpowiedzialny.

https://gazetaolsztynska.wm.pl/Auta-...wskazami,34866 w miare pokrewny artykuł
            Last edited by Nicole; 26-06-2009, 21:33.

Gdybym byla blachara, polecialabym na Ciebie...
            Ale nie jestem, wiec lece na Twoje auto!

Comment

Przepisy drogowe wyrażnie określają kolory światła.Ja musiałem zmieniać postojówki przed domem,bo świeciły niebiesko a nie biało-akurat stali sobie z "suszarką" i mnie ścięli.
              ビートル ジョン

Comment

Ok dzieki

Comment

Chociaż... !... Ja coś ostatnio widuję auta, nowe... kierunki czerwone. Raczej z tyłu to zauważałem. Chyba w Brawo ostatnim czy czymś takim. Ups, sorencja za rozgrzebywanie offu.

Comment

niemożliwe. może są diodowe kierunki i ich nie widać jak się nie świecą. takie rzeczy to tylko w USA.
                    EOT.

Comment

Working...
                    X