Ostatnio dałem samochód do blacharza (był bity w tył) i jak go odebrałem to mi z tyłu od strony kierowcy kierunek nie świeci. Sprawdziłem żarówkę i bezpieczniki i są w porządku, ale kierunek nie świeci i kontrolka miga szybciej. Będę wdzięczny za pomysły.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kierunkowskaz padł
Collapse
X
-
Przekaźnik to właśnie takie coś na bank masz z tyłu w lampie PRZEKAŹNIK KIERUNKOWSKAZÓW HONDA LEAD, BALI (573347779) - Aukcje internetowe Allegro Może kabelek nie łapie w środku porusz tym kabelkiem przy włączonych kierunkach. Mi zależnie od położenia raz łapał raz nie w gniazdku żarówki coś kabelek słabo trzyma
Comment
-
eee ten przekaźnik to inna nazwa dla gniazdkaa gniazdko mam w porządku, kable w gniazdku wysuwałem ale one są tam całkiem ładnie przytwierdzone no i ruszanie nic nie pomagało. Zastanawiam się czy nie jest tak że to gdzieś wcześniej nie jest ta usterka i prąd do tych kabli może nawet nie idzie, ale to sprawdzę dopiero jak od kogoś pożyczę miernik elektryczny. Wnerwia mnie to że nie mogę oddać z powrotem auta do tego majstra co to zmajstrował bo samochód jest mi potrzebny na weekend. Ale jak do weekendu tego nie zrobię to chyba się z powrotem pofatyguję do tego blacharza.
Comment
-
Elektrotech miałeś rację. Kabelek był przecięty.Już naprawione czyli na weekend sprawne autko. Dzięki wielkie i browarek dla ciebie. Miśkowi też oczywiście podziękowania się należą za zainteresowanie sprawą i wspólne szukanie problemu.
ps. czekam na fotki w temacie jak naprawić pierwsze dwa biegi nagrzewnicyLast edited by Gość; 03-04-2009, 23:05.
Comment
Comment