Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Brak podświetlenia deski rozdzielczej

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Brak podświetlenia deski rozdzielczej

Hej zagwozdka polega na tym, że na konsoli środkowej święcą mi jedynie te zaznaczone na czerwono reszta raz zaświeciła i tyle, dodatkowo przestało świecić światełko na górze od otwierania drzwi(żarówka dobra) macie jakieś sugestie gdzie zacząć szukać przyczyny może jest gdzieś coś co lubi się wypiąć itp ?
    IMG_0269.jpg

U mnie tak samo, kupiłem niedawno Civica i drapałem się w głowę, czy te samochody nie mają podświetlanej konsoli, czy lampka się spaliła. Jednak wydaje się, że może to też być wina bezpiecznika.

nie pomijamy Regulaminu przy rejestracji na forum. Pierwszy wpis nie w tym miejscu.
    Last edited by rambo7; 28-06-2018, 11:50. Powód: Regulamin pkt 2.

Comment

Sprawdź czy masz pozycyjne.

Comment

Tak, u mnie pozycyjne są, działają.

Comment

sprawa jest banalna, trzeba wyjąc ten panel i wymienić żarówki podświetlenia. Na forum jest dział "Zrób to sam" i tam jest pokazane co i jak demontować aby to zrobić.
          panel VIa.jpg
          Kierownik Działu Diesla

Comment

Super, dzięki wielkie za pomoc!

Comment

Czyli te ikony ludka ze strzałkami też powinny świecić czy tylko przełączniki nawiewu?

Comment

Zamieszczone przez Civic1997 Zobacz posta
                Czyli te ikony ludka ze strzałkami też powinny świecić czy tylko przełączniki nawiewu?
                Ikonki również powinny świecić.88ec056960d0a0a6990cb83a3d7e60bc.jpg

Comment

Dzięki, czyli u mnie chyba nie ma podświetlonych ikon ale upewnie się w piątęk jak odbiorę ją od mechanika

Comment

Working...
                  X