Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak wyjąć żarówki z przedniej lampy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jak wyjąć żarówki z przedniej lampy

Witam!
    Tak jak w temacie, jak wyciągnąć żarówki z przedniej lampy w najprostrzy sposób z Civic 6gen 3d. Bo nie mam pojęcia jak to zrobić bo miejsca to tam praktycznie nie ma. CHciałbym załozyć xenon no ale nie wiem za bardzo gdzie umieścić przetwornice. Bardzo proszę o pomoc

Siema
    Aby zrobic sobie dostep do żarówek musisz zdjąc po lewej stronie tą rurke od powietrza która jest przyczepiona na zaczepie do pudła od filtra powietrza i juz masz ładny dostep, teraz po prawej stronie musisz zdjąc zbiornik wspomagania który ładnie i delikatnie sie wysuwa. Szczerze przy wymianie żarówek trzeba uważac aby za mocno nie wyrwac kostek, Ja osobiście wymianiłem to w warsztacie, który mi oczywiście spie***** robotę

Comment

Zamieszczone przez RADMAK
      Siema
      Aby zrobic sobie dostep do żarówek musisz zdjąc po lewej stronie tą rurke od powietrza która jest przyczepiona na zaczepie do pudła od filtra powietrza i juz masz ładny dostep, teraz po prawej stronie musisz zdjąc zbiornik wspomagania który ładnie i delikatnie sie wysuwa. Szczerze przy wymianie żarówek trzeba uważac aby za mocno nie wyrwac kostek, Ja osobiście wymianiłem to w warsztacie, który mi oczywiście spie***** robotę
      Co zrobili nie tak? Na jaką cenę się umówiliście?

Comment

Uszkodzili mi taki drucik metalowy którym sie zakleszcza żarówke,a by była sztywna i nie drgała na dołach bo moze wypaśc. teraz mam cala lampe do wymiany, bo mi powiedzial że zarówka nie będzie się trzymac (koszt około500zł z robocizna u niego ) , o dziwo przejechałem już 2 tysiace kilosów i nic sie nie dzieje. A koszt to 30zł za obie zarówki

Comment

Zamieszczone przez RADMAK
          Uszkodzili mi taki drucik metalowy którym sie zakleszcza żarówke,a by była sztywna i nie drgała na dołach bo moze wypaśc. teraz mam cala lampe do wymiany, bo mi powiedzial że zarówka nie będzie się trzymac (koszt około500zł z robocizna u niego ) , o dziwo przejechałem już 2 tysiace kilosów i nic sie nie dzieje. A koszt to 30zł za obie zarówki
          Chodziło mi o robocizne za wymianę żarówek

Comment

No robocizna 30zł za obie żarówki, a żarówki wsadziłem ala ksenon

Comment

Working...
            X