Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

przeróbka na elektryczne szyby

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• przeróbka na elektryczne szyby

witam,
    posiadam ubogą wersję Hondy Civic VI hb z 2000 roku, czyli bez elektryki. Chciałbym teraz ją trochę podrasować i zaczynam od zrobienia elektrycznych szyb w drzwiach. Posiadam już mechanizmy podnoszenia wraz z instalacją i przełącznikami. Problem polega na tym, że do drzwi nie jest doprowadzona żadna elektryka. Może ktoś podpowie mi jak to dobrze zrobić tzn doprowadzić elektrykę do drzwi tak aby w przyszłości można było jeszcze założyć elektryczne lusterka oraz centralny.
    Fajnie by było jakby ktoś opisał to wszystko jak to zrobić i posiłkował się zdjęciami.
    Z góry dziękuję.
    do tej mojej przeróbki posiadam (tak mi się wydaje) kompletne wiązki z drzwi razem z przełącznikami i przekaźnikiem. Problem jest taki, że do drzwi nie doprowadzona jest żadna elektryka. Jakby ktoś był ogarnięty w tych sprawach i pomógł mi to podłączyć, czyli co do czego i skąd pobrać zasilanie do wtyczki jednej i drugiej strony to było by super. 1.jpg1a.jpg2.jpg

Odkopuje,
    Kupiłem drzwi z elektryką ( szyby, lusterka).
    Mam pytanie - czy jest już okablowanie od puszki pod maską do puszki pod deską rozdzielczą? Mam wersję hanki z klimą, 2 x srs, silnik d14a3, jak to ma jakieś znaczenie.
    Nie zaglądałem jeszcze na bezpieczniki.
    Drzwi mam z wiązką i kostkami.
    Pytam czy muszę prowadzić dodatkowe przewody do skrzynki z bezpiecznikami?

Comment

Witam podlaczam sie do tematu bo nie widzialem odpowiedzi mam coupe lifta 2001 rok chce wrzucic z coupe przed liftem no i wrzucilem i szybki nie lataja nie wspomne ze chce dorzucic lusterka alektryczne czy ktos jest w stanie wyjasnic odwdziecze sie flaszka gdy by co 792-621-456 dziekuje pozdrawiam i czekam na kontakt

Comment

Working...
      X