Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Światło stopu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Chciałem wydrukować w domu w drukarce, tylko nie wiem jak to się robi aby napis miał wymiary takie jak chce plus do tego czcionkę jakąś dobrą muszę znaleźć, ale najważniejsze, czy jakby policja mnie zatrzymała to mogliby mi coś zrobić za to, że światło stopu jest zasłonięte

Comment

Co do policji to nie wiem ale co do wymiarów to to jest to taki problem żeby zmierzyć lub wydrukować sobie różne cczcionki? Szczerze to ja bym na twoim miejscu kupił biały samoprzylepny papier z mocnym klejem i wyciął i przykleił.

Comment

Muszę znaleźć jakąś taką w miarę szeroką czcionkę, żeby dużo nie było zakryte a jednak napis CIVIC widoczny

Comment

Zamieszczone przez magicrod Zobacz posta
          czy jakby policja mnie zatrzymała to mogliby mi coś zrobić za to, że światło stopu jest zasłonięte
          Jak się uprze to tracisz dowód,albo dostajesz mandat i demontujesz przy policjańcie.
          Swiatło to element homologowany,ma działać tak jak zostalo zaprojektowane i zatwierdzone,wszelkie modyfikacje sa zabronione.
          W świetle przepisów jest niesprawne,a wszystko co dotyczy oświetlenia ma być albo sprawne w 100% albo zdemontowane jeśli przepisy nie wymagaja by było na wyposażeniu.
          Trzecie swiatło nie jest wymagane,więc możesz je zdjąć całkiem w ramach naprawy usterki na miejscu ,zapłacić mandat i zachować dowód.

Comment

Czyli w sumie to tego światła może nawet nie być

A jak się jeździ na światłach do jazdy dziennej to przy wciskaniu hamulca światło stopu się podświetla czy nie?

Comment

Zamieszczone przez magicrod Zobacz posta

A jak się jeździ na światłach do jazdy dziennej to przy wciskaniu hamulca światło stopu się podświetla czy nie?
              O co ty chłopie pytasz? Co ma piernik do wiatraka?

Meizu M2 Note

Comment

Ja bym Ci zabrał prawo jazdy... Nie żartuję ,mówię poważnie.

Strona 21

Comment

No nic, po prostu się pytam, bo nie wiem : - (, będę montował światła do jazdy dziennej i chciałbym wiedzieć.

Prawo jazdy możecie zabierać byle dowód rejestracyjny został

Comment

Teraz jazda bez prawka to chyba kibel

Comment

Working...
                    X