Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Światło stopu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Światło stopu

Witam, widziałem dzisiaj civica który zamiast tylnego światła, które jest nad szybą (czerwonego stopu) miał napis CIVIC. Bardzo mi się to spodobało. Robił ktoś może coś podobnego, bo nie mam pomysłu jak to konkretnie zrobić Pozdrawiam

Naklej litery i zamaluj ,a potem odklej spowrotem.
    Możesz też iść do pierwszego lepszego zakladu gdzie robia reklamy i Ci wytną napis w naklejce .

Comment

Dobry pomysł, a czym zamalować? Markerem ? żeby deszcz nie zmył, no i czy policja się nie będzie denerwować?

Comment

Nie markerem tylko conajmniej dobrym sprayem,a najlepiej polakierować tak jak auto.

Comment

Nie no własnie czarnym fajnie wyglądało bo po prostu ze światła się robił napis, a na biało tak troszkę średnio , w vi genie są diody czy żarówki w stopie?

Comment

Zamieszczone przez magicrod Zobacz posta
            Nie no własnie czarnym fajnie wyglądało bo po prostu ze światła się robił napis, a na biało tak troszkę średnio , w vi genie są diody czy żarówki w stopie?
            Masz fantazję! Jak nie wsadziłeś ledów to są tam żarówki.

Meizu M2 Note

Comment

Czarnym ,sraczkowatym czy orzechem średnim,wszystko jedno ,ale nie markerem.
              Nie rób chały,jak już chcesz takie obciachy to chociaż bez drutu.

Comment

Hahahahaha , dam znać jak zrobię pozdro

Comment

Podpytam jeszcze, czy da radę wyjąć całe to "czerwone" cuś? Nie nie chcę psikać sprayem przy lakierze, tak na wszelki

Comment

W manualu jest cała strona na temat tego światła, zaglądaj tam czasem.

Comment

Manual w sensie "Sam naprawiam" tak?

Comment

Nie.
                        Untitled.jpg

Comment

Odkręć sobie całą lotkę i nie wymyślaj za wiele. Najpierw otwórz sobie bagaznik poszukaj 4 nakrętki które będą na wierzchy oraz pod takim czarnym kapslem/odpływem na środku bagażnika jest jeszcze element zabezpieczający. potem kable i węże a potem to sobie chyba poradzisz!

Comment

No właśnie w manualu nie mogłem znaleźć, ale tak mi się wydaje, że lotkę będzie trzeba zdjąć :/.

Comment

No, to podcieramy rękawy i do pracy rodacy!

Comment

Working...
                              X